Cronica unei demisii anunțate… pe Facebook. Prefectul Județului Timiș îi mulțumește lui Sorin Grindeanu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Eva Andreas, Prefectul judeţului Timiş, a anunțat pe Facebook că demisionează din funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.  Într-un mesaj scurt, Eva Adreaş le-a mulţumit colaboratorilor şi a în mod special fostului prim-ministru Sorin Grindeanu.

„Funcțiile publice nu sunt pe viață ale cuiva, iar astăzi a venit momentul schimbării în Prefectura Timiș. Am decis să îmi depun demisia, însă nu vreau să fac un bilanț al perioadei cât am fost prefect, ci doar să le mulțumesc celor care au fost lângă mine în acești ani. Nu a fost ușor, știu, dar munca pe care au depus-o toți cei cu care am colaborat a fost apreciată. De la angajați ai Prefecturii, la directori ai instituțiilor deconcentrate, cu toții au pus umărul atât cât s-a putut pentru bunul mers al lucrurilor. Vreau să știți, cu toții, că vă puteți baza pe mine și de-acum înainte, eu rămân același om. Încă o dată, mulțumesc. Pentru toată încrederea acordată, un mare mulțumesc lui Sorin Grindeanu!”, a scris prefectul de Timiș.

Eva Andreas a ocupat funcția de prefect al județului Timiș din august 2017. Aceasta a avut repetate concedii medicale, cel mai recent chiar în luna decembrie a anului trecut. Cel mai probabil, Eva Andreas va reveni în Consiliul Județean Timiș, la Biroul Relații Internaționale.

AL PRESS

Despre admin 6441 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.