Bugetul Lugojului va fi de aproximativ 200 de milioane de lei în 2020

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bugetul Lugojului va fi de aproximativ 200 de milioane de lei şi în acest an. Primarul Francisc Boldea a declarat pentru Lugojeanul.ro că se lucrează în aceste zile la bugetul local.

„Am făcut estimările, dar aşteptăm, pentru că, până în prezent, nu avem datele de la Bucureşti privind sumele pe care o să le primim. Veniturile noastre vor fi la nivelul anului 2019, asta însemnând circa 50 de milioane de lei. Ne bazăm şi pe un excedent bugetar, care va fi de aproape 80 de milioane de lei. Eu cred că bugetul va fi undeva de 200 de milioane de lei”, a declarat Francisc Boldea.

Primarul Lugojului a mai anunţat că de săptămâna viitoare, mai exact de luni, 13 ianuarie, va începe încasarea taxelor şi impozitelor locale pentru 2020.

Impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport se plătesc anual, în două rate egale. Pentru anul 2020 primul termen de plată este 31 martie, iar al doilea termen este 30 septembrie inclusiv.

Pentru plata cu anticipaţie a impozitelor pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport datorate pe întregul an de către contribuabili, până la 31 martie 2020, se acordă o bonificaţie de 10%.

Taxa pentru clădirile şi terenurile proprietate publică sau privată a statului sau ale unităţilor administrativ-teritoriale, concesionate, închiriate, date în folosinţă sau administrare, se plăteşte lunar, până în 25 a lunii următoare fiecărei luni din perioada de valabilitate a contractului respectiv.

Programul casieriei Serviciului de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Lugoj este următorul: luni, marți, joi, vineri, între 8.30 şi 16.30, iar miercuri între 8.30 şi 18.30.

Impozitele și taxele se pot plăti și on-line la adresa: www.ghiseul.ro.

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.