Crimă la Pogănești. Un bărbat și-a înjunghiat mortal nepotul

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut marți seară de către polițiști, fiind acuzat de omor, informează LugojInfo.ro. Individul și-ar fi ucis nepotul de 39 de ani cu mai multe lovituri de cuțit, în urma unui incident petrecut în localitatea Pogănești.

Primele informații indică faptul că victima avea un conflict mai vechi cu unchiul său, iar marți seară ar fi izbucnit un nou scandal între ei. Bărbatul de 39 de ani, care recent a fost eliberat din penitenciar, a mers acasă la bărbatul de 63 de ani, înarmat cu o rangă și un cuțit. Cei doi s-au încăierat, iar în timpul altercației sexagenarul a reușit să-i ia cuțitul bărbatului de 39 de ani și să-l înjunghie.

Loviturile i-au fost fatale bărbatului de 39 de ani, care a căzut ca secerat la pământ într-o baltă de sânge și și-a dat ultima suflare în scurt timp. Din păcate, medicii sosiți de urgență nu au mai putut decât să constate decesul. Mai mulți criminaliști, dar și polițiști din Lugoj au ajuns la locul faptei, încercând să stabilească exact împrejurările în care a avut loc crima.

Bărbatul de 63 de ani a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru omor. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Bărbatul acuzat de omor a ajuns în față judecătorilor, urmând ca aceștia să elibereze un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul riscă acum să-și petreacă următorii 15 ani după gratii.

Alina OLAR

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.