Crimă la Făget: o persoană a fost înjunghiată mortal și o alta rănită grav. Agresorul a furat o mașină și a fugit

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Incident grav, miercuri dimineață, 3 iulie 2019, în localitatea Făget. Un individ a înjunghiat mortal o persoană și a rănit o a doua, iar apoi a reușit să fugă, pentru ca mai apoi să fure un autoturism. Este căutat acum de poliție.

 Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață în jurul orei 8, într-un parc din Făget. Polițiștii au fost anunțați că o persoană ar fi fost rănită în urma unui scandal, iar în momentul în care au ajuns la fața locului au descoperit o persoană decedată și una rănită grav. Agresorul se pare că ar fi fugit din Făget cu o bicicletă și ar fi ajuns până în localitatea Temerești. Acolo se pare că ar mai fi avut loc un incident violent, iar criminalul a furat o mașină cu care a reușit să fugă. Polițiștii au împânzit zona și încearcă acum să dea de urma lui. Din primele informații de la fața locului se pare că agresorul ar fi lăsat în urma lui cinci victime. Două în Făget, dintre care una decedată și una în comă, care a fost dusă cu elicopterul la Timișoara.

Alte trei persoane au fost rănite în localitatea Temerești și urmează să ajungă la Timișoara cu ambulanța. În localitatea Temerești, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu mașina o persoană și a agresat alte două. Una dintre cele două victime agresate se pare că ar fi fost și ea înjunghiată. Mașina furată de agresor a fost descoperită abandonată la intersecția drumului ce leagă localitatea Temerești de localitatea arădeană Birchiș. Criminalul se numește Ionel Boldea, are 32 de ani și este din localitatea Bichigi. Ar fi cunoscut în zonă după porecla Arega. Oricine poate furniza informații este sfătuit să sune la numărul 112.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.