Consilierii locali lugojeni au votat lista tinerilor care vor obține locuințe ANL

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Lista albă: Tinerii care primesc locuințe ANL

Consilierii locali lugojeni au votat, în ședința ordinară de joi, 25 februarie 2021, proiectul privind lista de priorități pentru alocarea locuințelor ANL, destinate închirierii, pentru tineri de până în 35 de ani. Lista este alcătuită în urma evaluării dosarelor depuse la Primăria Lugoj, în baza Legii 180/2018.

„Luând în considerare că locuințele ANL, destinate închirierii urmează să fie finalizate, la nivelul municipiului Lugoj au fost analizate dosarele depuse de persoane fizice, în vederea închirierii locuințelor ANL și a rezultat următoarea ordine de priorități, conform anexei alăturate, fapt pentru care se impune aprobarea prin Hotărârea Consiliului Local a proiectului de hotărâre privind aprobarea listei dosarelor depuse în perioada 01.01.2019-01.01.2021 și a listei de priorități în soluționarea cererilor de locuințe ANL pentru tineri, destinate închirierii”,

se arată în referatul pentru susținerea proiectului. După aprobarea consilierilor locali, se pot depune contestații timp de șapte zile, la primarul municipiului. Vă prezentăm, în continuare, lista de priorități în funcție de punctajul obținut.

E bine de știut, dacă te afli pe lista de mai sus, că funcționarii din primărie vor face verificări la domiciliul declarat la depunerea cererii de repartizare a unei locuințe ANL.

Chiar dacă fiecărei persoane care se află pe listele ANL i-a fost verificat amănunțit dosarul, vor fi demarate anchete sociale, pentru ca funcționarii se asigure cei care au depus cereri nu și-au schimbat situația obligatorie pentru obținerea locuinței de tip ANL. Abia după ce vor fi finalizate anchetele, vor fi atribuite locuințele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.