Succes după succes pentru artistul lugojean Massy

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După ce a lucrat cu majoritatea cântăreților din România pe partea grafică, graficianul lugojean Cătălin Cristea înregistrează un nou succes remarcabil. Proiectele pentru care Massy a lucrat s-au clasat pe primele 5 poziții în Trending pe YouTube România.

Lugojeanul a lucrat grafica pieselor „Antonio Pican – Macarena” (locul 1 în trending); „Tzanca Uraganu – Ai intrat în viața mea ca într-un casino” (locul 2 în trending); „Tzanca Uraganu – Faceți ca locomotiva” (locul 3 în trending); „Jador, Culiță Sterp, Costi, Baboiash, Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea, Liviu Puștiu – Gura Ta” (locul 4 în trending) și „Carmen de la Sălciua – Ochi răi” (locul 5 în trending). Acest lucru îl face pe tânărul artist să fie primul grafician din România care are 5 proiecte consecutive în trending pe YouTube.

După ultimele proiecte care au doborât toate topurile, atât în țară cât și în străînătate, Massy a devenit rapid cel mai căutat grafician pe partea de music artwork din România, iar artistul a dezvăluit de curând pe pagina sa de Instagram (@massyofficial) că urmează să lucreze la multe proiecte cu artiști internaționali foarte cunoscuți.

Cătălin Cristea s-a născut la Lugoj și a devenit cunoscut în anul 2015 după o serie de colaborări pe partea grafică cu mai mulți cântăreți cunoscuți din România, dar și cu Faydee și Ayyan, doi artiști internaționali cunoscuți în întreaga lume.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.