Concursul „Monarhia în România”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Joi, 10 mai 2018, pentru a marca Ziua Regalității în România și obținerea independenței de stat, la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj, s-a desfășurat a doua ediție a concursului „Monarhia în România”, organizat de profesorii de istorie de la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj, Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj, Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj, Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj și Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj: Mihai Voichescu, Marcela Balint, Medina Săvulescu, Samir Nemeznic și Horațiu Suciu.

Concursul s-a desfășurat online, cu ajutorul aplicației Kahoot, aplicație implementată în urma participării la cursuri Erasmus+ de către profesorii Colegiului Național „Iulia Hasdeu” Lugoj.

Echipele participante au fost mixte, fiind formate prin tragere la sorți din elevi din clasele a VII-a și a VIII-a de la toate școlile participante.

Premiul I a fost obținut din echipa roz formată  din elevii: Wachsman Grega Andreea (Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj), Dumitrescu Dariana (Colegiul Național „Iulia Hasdeu” Lugoj) și Șter Philipp (Școala Gimnazială nr. 6 Lugoj). Elevii participanți au fost premiați cu diplome și cărți.

AL PRESS

Despre admin 6629 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.