Concursul internațional „Dreptul la pace!”, de la Grădinița PP Nr. 4 Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Profesoarele Mărioara Eftinca Sintescu și Dina Copolovici, cadre didactice la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Lugoj, au inițiat și organizat Concursul internațional „Dreptul la pace”, aflat la prima ediție, cu participanți din Republica Moldova, Germania, precum și foarte multe județe din țară.

„Competiția  face parte din proiectul internațional „Să ne cunoaștem drepturile!”, în cadrul căruia copiii sunt familiarizați cu dreptul la cetățenie, familie, educație, religie, pace, îngrijire medicală, îngrijire specială, joc și activități recreative.

Toate acestea sunt realizate prin intermediul diverselor activități plastice, practice, discuții cu partenerii, jocuri, concursuri, vizite la diverse instituții partenere din comunitatea locală.

Tema concursului a fost foarte bine transpusă de preșcolarii și elevii claselor primare în lucrările plastice, practice și posterele realizate de către aceștia, cu multă măiestrie și talent.

Mesajul transmis prin intermediul lucrărilor ne îndeamnă să ne gândim la cât de importantă este pacea pentru o creștere armonioasă a copiilor noștri. Toate lucrările sunt minunate și spectaculoase! Felicitări tuturor participanților pentru îndemânarea și priceperea de care au dat dovadă în realizarea acestor lucrări minunate!”,

au transmis organizatoarele concursului.

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.