Concurs online cu premii pentru elevi: ”Aristotel Online”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Chiar dacă împrejurări neobișnuite ne obligă să stăm cât mai mult în casă, nu înseamnă că nu putem să ne folosim timpul cât mai creativ. Pentru a veni în sprijinul elevilor și al profesorilor, Fundația Dan Voiculescu a dezvoltat platforma Aristotel Online.

Elevii din toată țara au acces la un concurs online cu premii, prin care sunt motivați să înveţe şi să-şi completeze cunoştinţele din diverse domenii.

Până acum, la Concursul Național InterdisciplinarAristotel Online” au participat peste 2000 de elevi din toată țara, 160 dintre ei obținând punctajul maxim.

Ne place foarte mult acest concurs. Și anul trecut am participat la concursul Aristotel, dar din bănci, și ne bucurăm că anul acesta cei de la Fundație s-au gândit să facă concursul online, ca să putem participa. Iar copiii deja s-au înscris și au susținut acest concurs. Sperăm să luăm și premii”,

a declarat doamna Georgeta Șerban, Profesor Învățământul Primar, Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”, București.

Prin participarea la Concursul Aristotel Online, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, dar și creativitatea.

Concursul Național Interdisciplinar „Aristotel Online”  este un concurs GRATUIT și se adresează tuturor elevilor din România, începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a.

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Înscrierile se pot face până pe 10 iunie 2020. Pentru susținerea concursului, elevii trebuie să acceseze pagina concursului: https://www.fundatiadanvoiculescu.ro/concursul-national-interdisciplinar-aristotel/

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.