Concurs de colinde și cântece de Crăciun, pentru elevii din județul Timiș

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în parteneriat cu Liceul de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, organizează cea de-a XXI-a ediția a Concursului județean de colinde și cântece de Crăciun.

Concursul, adresat elevilor, se desfășoară pe trei niveluri – primar, gimnazial și liceal -, cuprinzând două secțiuni – muzică vocală și muzică instrumentală.

Potrivit organizatorilor concursului, participanții vor putea prezenta o singură lucrare, de maximum 5 minute, din toate genurile muzicale, specifică Sărbătorii Nașterii Domnului.

Înregistrările lucrărilor muzicale, împreună cu link-ul de Youtube vor fi transmise în intervalul 13-16 decembrie, pe adresa de e-mail corespunzătoare secțiunii alese.

Pentru a putea participa la concurs, candidații vor completa un formular de înscriere , în format word, pe care îl vor expedia pe adresele: ciocan.georgiana@liceulionvidu.ro (pentru muzică vocală), respectiv pirvuroxana@liceulionvidu.ro (pentru muzică instrumentală).

Un profesor poate participa cu elevii pe care-i coordonează la o singură secțiune. Cadrele didactice care desfășoară activități în mai multe școli pot participa cu elevii din aceste unități de învățământ.

Nu se admit mai mult de doi coordonatori pe un interpret. Elevii vor putea fi acompaniați.

Se vor acorda premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare secțiune, pe categorii de vârste – învățământ primar, gimnazial și liceal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.