Concernul Rieker rămâne alături de voleiul din A1

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Concernul elveţian Rieker a început activitatea de producţie în Lugoj la startul lui februarie 1998. Atunci când voleiul relua ofensiva promovării în prima ligă, obţinută un an mai târziu, în toamna lui 1999. Încă de atunci, demersurile pentru susţinerea performanţei în volei efectuate la vârful companiei au primit ecou pozitiv, apropierea producătorului de încălţăminte de sportul feminin de echipă al oraşului reprezentând o constantă din acel moment.

Contribuţia în anii următori la activitatea echipelor, în ligile A 1 şi A 2, a stimulat crearea unor condiţii de activitate corespunzătoare şi realizarea unor acţiuni benefice ale secţiei, finalizate cu performanţele deosebite ale grupării lugojene. În completare, deplasări la turnee internaţionale şi organizarea a patru ediţii ale Rieker Volleyball Cup, plus multe alte acţiuni de pregătire ale echipei de primă ligă, ce nu ar fi fost posibile fără finanţarea oferită de Rieker. O relaţie corectă, de încredere şi prietenie în ultimă instanţă, odată ce, în 2018, s-au împlinit peste douăzeci de ani de colaborare neîntreruptă, în care, cum e şi normal, ambele părţi au avut de câştigat.

Lucru pe care îl declară, în acest difi-cil an 2019, chiar managerul general al firmei, dl. Markus Rapp. Omul care s-a aflat în majoritatea acestei perioade la conducerea societăţilor Rieker, persoana care a demon-strat înţelegere, apoi ataşament faţă de voleiul din Lugoj. Păstrarea acestei relaţii de colaborare, concretizată în sponsorizări anuale care au sprijinit decisiv secţia de performanţă, este sugestivă în condiţiile în care, datorită unor împrejurări ce nu fac obiectul articolului de faţă, companiile străine sunt tot mai absente când vine vorba de sprijin acordat sportului în România.

Unitatea ce produce încălţăminte Rieker nu se mai află, din păcate, în Lugoj, dar îşi continuă activitatea de comercializare a produselor proprii. Vestea bună este că,  printr-o scrisoare adresată conducerii secţiei de volei, managerul general al firmei şi-a declarat disponibilitatea de a susţine în continuare echipa din Divizia A1, având în vedere rezultatele şi imaginea benefică pe care aceasta le-a produs în competiţiile la care a luat parte. Aşa încât, zilele trecute, Rieker şi voleiul din Lugoj şi-au dat din nou mâna, semnând un nou contract de sponsorizare pentru sezonul competiţional 2019-2020.

Mulţumim, Rieker! Pentru continui-tatea în colaborare şi performanţă!

Dan H. BRUDIU

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.