Concedieri în Primăria Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria va avea o nouă organigramă, care va fi gata la sfârșitul lunii. În prezent, instituția funcționează în baza celei stabilite în  vara anului trecut. Din cele 235 de posturi, 50 sunt neocupate. Primarul Claudiu Buciu spune că unele posturile neocupate vor fi desființate, însă vor fi și concedieri.

„Acum, mulți au înțeles că nu mai este presiune politică, ci doar solicitarea de aplicare a legislației. Majoritatea s-au conformat. O să mai plece colegi, dar nu neapărat cu funcții de conducere. Încercăm să-i facem să înțeleagă că unele activități trebuie să fie rentabile, nu doar să producă cheltuieli. Cetățeanul nu poate să susțină lipsa de eficiență și cheful de nemuncă al unora. Sunt oameni care, cu toate insistențele noastre, nici în ziua de astăzi nu deschid calculatorul, nu-și citesc emailurile și nu răspund la timp. Vor pleca, pentru că prin organigrama nouă se vor reduce locuri”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro Claudiu Buciu, primarul Lugojului. Șeful administrației spune că nu are încă o cifră a angajaților care vor pleca, aceasta urmând să fie cunoscută după finalizarea noii organigrame.  (N. L.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.