Claudiu Buciu nu vrea să lase Primăria Lugojului. Și-a anunțat deja candidatura „absolută” la alegerile locale din primăvara lui 2023

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Neoficial, mai multe surse, din cele două partide aliate la guvernare, PSD și PNL, indică faptul că în primăvara lui 2023, mai exact într-una din lunile martie-aprilie, România va avea alegeri locale parțiale.

Până acum, la Lugoj, și-au anunțat candidatura Călin Dobra, Mihai Heimann și  Claudiu Buciu. Cu sau fără susținerea Partidului Național Liberal, Claudiu Buciu nu vrea să lase Primăria Lugojului și și-a anunțat deja candidatura „absolută”.

„Absolut. Absolut (n.r, voi candida). Am muncit foarte mult aici, alături de echipa pe care o avem. Acum 6 ani am devenit cu toții conștienți, să zic așa, că lucrurile nu merg bine în Lugoj, am încercat să adun niște oameni în jurul meu, nu aș fi dorit să candidez, am căutat un candidat, nu l-am găsit. (…) Am candidat independent, după aceea am revenit în PNL și avem o echipă foarte bună, cu actualul viceprimar, consilierii ok și putem construi ceva cu adevărat sănătos și n-o să renunțăm. Dacă renunțăm acum, este reversibil ce am muncit până acum. Și Lugojul s-ar putea să ajungă în aceeași situație în care a fost. Nu ne permitem asta. Deci o să candidez 100%. Dacă PNL va dori alt candidat, o să candidez independent”, a declarat Claudiu Buciu pentru expressdebanat.ro.

Și USR Lugoj poate avea un candidat. Favorit pentru această poziție este Erwin Floroni, actualul conducător al organizației locale, însă un alt posibil candidat este Anca Micșa Oprea, actualul city-manager al Lugojului.

Printre partidele care pregătesc un candidat la Lugoj se află și AUR. Ion Teca, fost membru și candidat PPU, la ultimele alegeri locale, ar putea fi reprezentatul acestora pentru funcția de primar.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.