Claudiu Buciu a fost demis de la șefia PNL Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Claudiu Buciu a fost demis de la șefia PNL Lugoj. Potrivit acestuia, Alin Nica și Dănuț Groza au dizolvat Biroul Politic al PNL Lugoj.

Am fost demis. Astăzi, Nica și Groza, au dizolvat biroul politic al PNL Lugoj. Au desființat singurul Birou politic al PNL Lugoj care a reușit să readucă PNL în fruntea administrației lugojene după mai bine de 100 de ani. 

Le mulțumim colegilor din PNL Lugoj care ne-au ales, în mod democratic. Le mulțumim lugojenilor care ne-au acordat încrederea într-un moment extrem de dificil pentru Lugoj. Nu vă vom dezamăgi! Chiar dacă începutul este mai greu, știm ce avem de făcut și ne vom duce la bun sfârșit toate promisiunile făcute.

Scopul nostru rămâne acela de a face administrație. Avem o echipă care își dorește exclusiv asta.

PNL Timiș a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră. Faptul că ni s-au retras niște funcții politice, în contextul actual, ne onorează.

Rămânem dedicați administrației locale dar și adevărați liberali. Știm ce valori avem de apărat. Și le vom apăra lucrând necontenit pentru cei care ne-au acordat încrederea în mod democratic.Timpul a fost întotdeauna de partea politicienilor care au respectat cetățenii”,

a precizat Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj.

BPJ interimar al PNL Timiș a decis, în cadrul ședinței de miercuri seara, organizarea ședinței Comitetului de Coordonare Local al PNL Lugoj, în data de 3 august 2021.

Decizia a fost luată ca urmare a neorganizării acestei adunări generale de alegeri de către BPL PNL Lugoj până la această dată.

Odată cu adoptarea acestei decizii, BPL PNL Lugoj și-a încetat activitatea, de organizarea alegerilor de la Lugoj urmând să se ocupe Secretariatul General al PNL Timiș.

Decizia de a nu organiza alegerile la Lugoj de către fostul birou de conducere al organizației din Lugoj pune în pericol prezența cu delegați a Timișului la congresul PNL din 25 septembrie, fapt de neacceptat pentru organizația județeană.

Până acum, au avut loc ședințe de alegeri în 91 din totalul de 99 de organizații PNL din județul Timiș”, transmite Biroul de presă al PNL Timiș.

Despre admin 6695 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.