Clădirea CEC-ului va fi scoasă la licitație

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Una dintre clădirile pe care le cunoaște orice lugojean va fi scoasă la vânzare, prin licitație, în luna noiembrie, informează Lugojeanul.ro. Este vorba despre clădirea CEC-ului, acolo unde funcționează o bancă, precum și direcția locală a Finanțelor Publice.

Clădirea va fi scoasă la licitație pe 12 noiembrie, la ora 11, chiar de către proprietarul CEC BANK S.A., având o suprafață construită de 4181,38 mp și o suprafață utilă de 3375,09 mp. Noul proprietar va beneficia și de transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului aferent de 1712,5 mp.

Prețul de pornire a licitației este  de 1.445.000 Euro (imobilul se vinde în scutire de TVA). Termenul limită de depunere/transmitere a ofertelor este data de 12.11.2019 ora 11:00. Garanția de participare este de 28.900 Euro și va fi constituită în echivalent lei, la cursul BNR din ziua depunerii garanției. Anul construirii imobilului este 1996, iar regimul de înălțime este S+P+2E.

În total, în clădire există peste 120 de încăperi. Toate detaliile sunt oferite de către proprietar pe site-ul https://www.olx.ro.

Mircea ANGHEL

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.