A intrat într-o închisoare doar pentru a-și întâlni fosta iubită

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost prins şi acuzat de intrare prin efracţie, după ce a escaladat zidul unei închisori şi apoi una dintre clădiri pentru a ajunge la fereastra cu gratii a celulei în care era închisă fosta sa iubită.

Totul s-a întâmplat la închisoarea din oraşul german Vechta, acolo unde fosta iubită a tânărului era închisă. La miezul nopţii, tânărul a escaladat gardul înalt de patru metri al închisorii şi apoi a escaladat şi faţada unei clădiri. Purtând doar o pereche de pantaloni pentru că bluza a folosit-o pentru a sări peste un gard de sârmă ghimpată, tânărul a ajuns la fereastra cu gratii a celulei fostei sale iubite.

Din nefericire pentru el, gardienii închisorii l-au surprins, iar pentru a-l da jos de la fereastra celulei a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de pompieri. Potrivit BBC, care citează surse din presa germană, fata închisă, tot în vârstă de 18 ani, s-a despărţit de tânăr imediat după ce a fost închisă. Pentru a salva relaţia, tânărul a recurs la acest gest pentru care riscă acum să ajungă în închisoare pe uşa din faţă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.