Clădirea Abatorului din Lugoj a fost „reabilitată” digital de către un tânăr grafician

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O fotografie care a făcut cea mai mare vâlvă în online la Lugoj, la început de an, și care a adunat aproape 1000 de aprecieri în doar două zile, a fost realizată de un tânăr din oraș, pasionat de fotografie și grafică, informează Lugojeanul.ro.

Imaginea prezintă modul în care ar putea să arate un obiectiv important din trecutul orașului nostru, dar care acum este abandonat și ruinat. Este vorba despre fostul abator din Lugoj, clădire aflată pe strada Timișorii, despre care proprietarii au spus în repetate rânduri și au promis că va fi reabilitată, însă fără niciun rezultat. Mădălin, un tânăr pasionat de grafică, a decis să „reabiliteze” abatorul în mod digital.

„Cum ar trebui să arate abatorul în 2020. PS: Este doar o poză editată de mine”,

scrie Mădălin pe Facebook, acolo unde fotografia a devenit virală.

A rezultat o imagine inedită, care a stârnit lugojenii la discuții. „Da, așa ar trebui să arate! Păcat de o asemenea clădire ca e lăsată în paragină!”, scrie Dorina Ilea.

„Sunt multe clădiri care ar trebui să arate frumos, dar nu este interes, nu are cine se ocupa, ai noștri care fac parte din conducere se fac că plouă”,

este de părere Lucreția Savu.

Un alt lugojean a postat o fotografie cu abatorul așa cum arăta acum zeci de ani când încă funcționa. Abatorul din Lugoj era un punct important de procesare a cărnii în trecut nu doar pentru oraș, ci și pentru restul Europei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.