Circulaţia pe autostrada A1 se va închide din 8 octombrie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cum nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

Constructorul a convenit că nu e necesar să se închidă circulația prematur, deși exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018. Astfel, s-a luat decizia ca închiderea efectivă a circulației să să se facă din 8 octombrie, când vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum.

Antreprenorul a dat asigurări că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de 13 kilometri între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute la tel 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, pe www.cnadnr.ro șifacebook.com/cnadnr/.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.