Activităţi de înfrumuseţare a oraşului desfăşurate de Serviciul Sere şi Spaţii Verzi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În această perioadă angajații Serviciului Sere și Spații Verzi desfășoară ample lucrări în parcul „George Enescu”. Acțiunea vizează refacerea completă a spațiilor verzi din parc care s-a degradat de-a lungul anilor și cu prilejul lucrărilor de modernizare completă a aleilor din parc.

Toate spațiile verzi au fost arate și în prezent se efectuează lucrări de îngrășare a solului fiind utilizat îngrășământ organic. Urmează mărunțirea pâmantului, nivelarea și însămânțarea cu gazon. Două zone din parc vor fi amenajate cu flori de sezon.

Va fi adus nisip fin pentru a fi întins la locurile de joacă pentru copii. Toate aceste lucrări vor fi încheiate în cel mult o săptămână. Actuala refacere a spațiilor verzi din parcul George Enescu completează lucrările de modernizare a aleilor parcului desfășurate anul trecut, dotarea cu mobilier urban (bănci și coșuri de gunoi) și instalarea noilor ansambluri de joacă pentru copii.

Astfel această zona de agrement și recreere care atrage zilnic foarte mulți lugojeni va căpăta o nouă înfățișare. În perioada următoare Serviciul Sere și Spații Verzi se va ocupa de reamenajarea peisagistică a fântânii din piața Josif Constantin Drăgan. De asemenea, vor desfășura în oraș lucrări de plantare a florilor și plantelor de toamnă precum și a bulbilor de lalele care vor înflori la primăvară.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.