CFR introduce „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56% pentru trenurile care ajung în stațiunile montane

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

CFR Călători introduce în perioada 1 ianuarie – 28 februarie programul „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56 la sută pentru trenurile care au ca destinație sau plecare, ori tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț.

Potrivit CFR Călători, se acordă reducere de 25 la sută de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinație una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț.

De asemenea, călătorii vor beneficia zilnic de reduceri între 31 la sută și 56 la sută pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Programul „Trenurile Zăpezii 2018” se va desfășura în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, iar prețurile includ și tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,9 lei.

Biletele la preț redus se vor putea achiziționa online de le site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, precum și de la agențiile de turism.

AL PRESS

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.