Centrul de vaccinare de la Sala sporturilor „Lavinia Miloșovici” îi așteaptă pe lugojeni, inclusiv în ziua de Paște

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Centrul de vaccinare  de la Sala sporturilor „Lavinia Miloșovici” din Lugoj funcționează și în ziua de Paște, în intervalul orar 8-20. Lugojenii care au programare in ziua de 2 mai sunt rugați să se prezinte la vaccinare, chiar dacă este sărbătoare, pentru a nu produce disfuncționalități în sistem.

„Anunțăm lugojenii care sunt programați în acest sfârșit de săptămână la vaccinare să se prezinte la Sala sporturilor Lavinia Miloșovici pentru că noi suntem aici. Chiar dacă este sărbătoarea Paștelui, vaccinarea continuă în funcție de programare și nu numai. Putem vaccina și persoane care nu au programare cu condiția să se anunțe la numerele de telefon 0732.012.415 pentru Pfizer și 0725.076.093 pentru Astra Zeneca. Avem capacitatea de a vaccina peste 200 de persoane pe zi. Lugojenii trebuie să știe că valabilitatea vaccinului Pfizer după decongelare și diluare este de maxim 6 ore după care valabilitatea lui expiră, cu alte cuvinte vaccinul respectiv se aruncă. Până acum nu am avut astfel de situații și sper să nici nu avem. Deci, vă așteptăm la vaccinare, dragi lugojeni!” a declarat medicul Ciprian Brândușoni – linia Pfizer

„Pentru vaccinul Astra Zeneca  lugojenii se pot prezenta la Centrul de vaccinare Lavinia Miloșovici chiar dacă nu au programare. Avem capacitatea de a vaccina peste 200 de persoane zilnic, nu este nevoie de programare, este suficient să vă prezentați doar cu buletinul. Deci noi suntem aici și în ziua de Paște!” spune  dr.CORINA DAMIAN – linia Astra Zeneca.

Despre admin 6570 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.