Cele mai romantice insule din lume

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Frumusețea naturală, oamenii minunați și romantismul există în toate colțurile globului.

Votul din acest an pentru World’s Best Awards s-a închis pe 2 martie, chiar înainte de implementarea recomandarilor de ședere la domiciliu, ca urmare a COVID-19. Rezultatele reflectă experiențele cititorilor Travel + Leisure înainte de pandemie, dar sperăm că marii câștigători din acest an să vă inspire călătoriile viitoare.

Insulele din Pacificul de Sud și Caraibe de Est au obținut punctaje de top, urmate îndeaproape de Seychelles în Africa de Est, dovedind că frumusețea naturală, oameni minunați și romantism există în toate colțurile globului. Indiferent unde vă aflați sau unde puteți merge, există probabil o insulă pe lista noastră care vă este accesibilă sau, alternativ, suficient de departe pentru a vă oferi cu adevărat cel mai romantic refugiu din viața de zi cu zi.

Dacă sunteți în căutarea unei locații idilice pentru o cerere în căsătorie, ați ajuns unde trebuie. Acestea sunt locurile votate de cititorii care au călătorit cu adevărat, dintre care mulți au propriile cereri în căsătorie pe una dintre aceste insule. Plajele Kauai oferă o seninătate care se potrivește perfect pentru o frumoasă propunere la apusul soarelui, în timp ce The Baths of Virgin Gorda face este loc atrăgător pentru cuplurile aventuroase să spună „DA”.

1. Cook Islands


Întinderile de ape nu foarte adânci din jurul Insulelor Cook fac din această destinație din Pacificul de Sud locul ideal pentru iubitorii de plajă și pasionații de snorkeling.

2. Anguilla


Nisipurile albe și apele cristaline inconjoară țărmurile Anguillei și, cu resorturi albe, strălucitoare, această insulă din Caraibe este un adevărat paradis.

3. Seychelles


Toți turiștii sunt de acord: Seychelles este paradisul de necontestat al lunilor de miere. Plajele superbe și o bogată cultură și diversitate fac acest arhipelag un loc memorabil.

4. Maldive


Îți dorești un bungalow all-inclusive pe apă, cu acces la propria ta zonă privată din Oceanul Indian? Maldive este locul în care trebuie să fiți.

5. Bora Bora


Această insulă din Polinezia Franceză este cunoscută pentru scufundări, snorkeling, bungalouri deasupra apei și laguna turcoaz pe care sunt construite.

6. Kauai


Cu munții săi uluitori și parcurile legendare pe plajă, capacitatea Kauai de a oferi aventuri în aer liber pare a fi fără sfârșit.

7. Koh Samui


Liniștit și cosmopolit, Koh Samui este sora plină de strălucire a insulei Phuket. Cu varietatea sa de resorturi wellness și refugii de yoga, aceasta este insula pentru cuplul care are grijă de starea de bine și sănătate.

8. Ischia


Castelele și peșterile din Ischia, o comoară vulcanică din largul coastei Italiei, fac din această insulă un loc de evadare pentru amatorii de cultură europeană.

9. Hvar și Insulele Dalmației


Combinați farmecul străzilor șerpuitoare ale Croației, apele smarald din Sardinia și vederi aeriene uimitoare și veți obține o imagine a insulelor dalmate.

10. Insulele Fiji


Albastrul apelor din Fiji și nisipul alb al plajelor sale au determinat cuplurile să revină an de an.

11. Maui


Câteva ore de mers în jurul Maui și ai văzut totul … de la plaje cu nisip negru, constelații ireale și chiar Acacia Koa, un copac găsit pe câmpiile Africii și Australiei. Este cu adevărat paradisul unui explorator.

12. Virgin Gorda


Grotele de granit care adăpostesc lagunele din jurul acestei insule din Caraibe o fac un “must see” pentru pasionații de snorkeling și scufundări.

13. Moorea


Considerat „Locul de joacă al naturii”, Moorea este insula din Polinezia Franceză, aflată la o plimbare cu feribotul de Tahiti. Este cunoscută pentru munții zgârie-nori și lagune de coastă de culoare albastru-verde.

14. Santorini


Plimbați-vă pe străzile abrupte și șerpuite ale acestei insule grecești inconfundabile din Marea Egee, întâlniți unii dintre cei mai ospitalieri localnici din lume și scufundați-vă în viața mediteraneeană de coastă.

15. Nantucket


De la case fermecătoare pe bărci până la conace de coastă pline de farmec, Nantucket este o insulă încântătoare, oferind tot ce este mai bun atât în viața orășelului cât și în confortul luxos al Coastei de Est.

16. Lanai


Cunoscută drept nestemata ascunsă din Hawaii, această insulă mică are vedere la Maui și Molokai, precum și la două locații Four Seasons. Acesta este locul în care tu și partenerul vă place să vă relaxați, să vă bucurați de priveliște și poate să faceți o drumeție sau două.

17. Capri


Apele albastre strălucitoare ale insulei Capri, grotele pitorești și coasta accidentată fac din peisajul său unul pe care tu și iubitul tău o să vi-l amintiți în anii următori.

18. St. Barts


Dacă vacanța voastră de vis include câteva iahturi, această insulă din Caraibe, în care se vorbește limba franceză, este cel mai bun pariu. Cu nenumărate resorturi de cinci stele și kilometri de plaje cu nisip alb, țara insulară Saint Barthélemy este un vis devenit realitate pentru cupluri.

19. Zanzibar


Arhipelagul Zanzibar, deși tehnic o parte din Tanzania, are o istorie bogată. Swahili este o limbă ușor de învățat, așa că salutați localnicii și cufundați-vă în cultura uimitoare a acestei insule paradisiace.

20. Milos


Gurmanzii aflați în căutarea unui paradis insular nu pot privi mai departe de Milos din Grecia. Plajele acestei insule, istoria bogată și arhitectura albă strălucitoare fac călătorii romantice la fel de memorabile.

21. St. John


Cunoscut pentru recifele și pădurea tropicală, cea mai mică dintre cele trei Insule Virgine ale SUA este ideală pentru cuplul care se simte acasă în mijlocul naturii. Delfinii, broaștele țestoase verzi, păsările și multe altele locuiesc pe această insulă, așa că sunteți obligați să traversați cărări împreună cu niște animale uimitoare în timp ce vă aflați acolo.

22. Exumas


Acest district al Bahamasului are ape în tonuri de bijuterii și nisipul cel mai fin pe care probabil îl veți găsi oriunde. Aici, înotul cu rechini (prietenoși), țestoase și chiar porci nu este doar o posibilitate, ci o realitate.

23. Island of Hawaii


Cea mai mare dintre insulele din Hawaii găzduiește unele dintre cele mai bune observatoare de balene din lume. Și dacă drumețiile, surfingul și vulcanii sunt sunt printre activitățile tale preferate, acesta este paradisul tău.

24. Paros


Paros este litoralul grecesc cu cele mai frumoase sate. Dacă tu și partenerul preferați buticuri locale și spații de cazare fermecătoare în locul mărcilor de lux omniprezente și resorturilor de top, această insulă grecească autentică este pentru voi.

25. Palawan


Fiecare colț al acestei provincii din Filipine este pitoreasca: apele sunt limpezi și luminoase, munții sunt abrupți și impunători, iar lista cu activități de făcut este aparent fără sfârșit.

26. Harbour Island


Modul de viață liniștit și simplu pe această insulă din Bahamas îl face locul ideal pentru a te odihni și reseta, împreună cu persoana iubită.

Articole noi pe blogul Perfect Tour

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.