Cele mai mari vile construite pe apă au fost inaugurate într-o stațiune din Maldive

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Stațiunea de lux Soneva Fushi, din Maldive, a anunțat că a deschis opt dintre cele mai mari vile din lume construite pe apă.

Denumite “Water Rooms”, vilele au un spațiu interior considerabil. Numai vilele cu un singur dormitor măsoară 584 de metri pătrați, în timp ce altele, cu două dormitoare, ajung la 857 de metri pătrați.

Cei care și-ar dori să petreacă vacanța într-una dintre aceste case trebuie să știe ca ele nu impresionează doar prin dimensiunile lor, ci și prin pardoseala de sticlă.

Astfel că atât peștii, cât și coralii se vor vedea chiar din interior, fără să mai fie nevoie de o plimbare cu barca.

Cine nu vrea să facă o baie în ocean poate să se bronzeze în aer liber în căzile private sau în piscinele vilei. Mai mult, odată cu lăsarea serii, stelele pot fi privite din așternut, deoarece acoperișurile sunt retractabile.

Soneva Fushi asigură că este destinația ideală pentru cine vrea să călătorească în pandemie. Întrucât se află pe insula privată Kunfunadhoo, proprietatea are mai multe restaurante, un spațiu pentru copii, terenuri de tenis, un observator, un recif dedicat pentru scufundări și chiar un centru de suflare a sticlei.

AL PRESS

Despre admin 6348 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.