Cele mai întâlnite mituri despre job-urile din industria videochatului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Odata cu avansul tehnologiei si crearea de noi cariere ce in urma cu douazeci sau treizeci de ani nu existau, au aparut si numeroase job-uri in industria videochatului. Contrar miturilor, acest domeniu nu ofera job-uri ce sa afla la limita moralitatii, iar in tarile vestice si in Statele Unite, astfel de locuri de munca sunt privite fara prejudecati, exact ca orice alt tip de serviciu.

Iată care sunt cele mai întâlnite mituri despre carierele în această industrie:

1. Vei avea o stima de sine scazuta

Job-urile din industria videochat nu implica o stima de sine scazuta, ci dimpotriva. Persoanele ce aleg o astfel de cariera isi pot creste stima de sine, atat prin castigurile financiare, cat si prin renuntarea la prejudecatile legate de cum arata. Spre exemplu, studiourile de videochat ofera angajatilor numeroase posibilitati pentru a avea grija de aspectul fizic si de sanatatea mintala, cum ar fi abonamente la sala, sesiuni de make-up profesional sau acces la solar.

2. Vei fi judecata de toti cei din jur

Multe persoane se tem sa inceapa o cariera in aceasta industrie deoarece se tem de parerile celor din jur. De cele mai multe ori, astfel de temeri sunt nefondate. Deschiderea catre astfel de cariere este din ce in ce mai mare, iar lucrurile continua sa se schimbe in sens pozitiv. Oamenii sunt mult mai lipsiti de prejudecati, iar singurul lucru de care te vei lovi cu siguranta este curiozitatea, nu neaparat parerile negative. Daca iti doresti sa faci primi pasi catre un job in industria videochat-ului si sa vezi cum arata realitatea unui astfel de loc de munca, Rich Girls Studio are peste 100 de posturi disponibile.

3. Poti face multi bani fara sa muncesti

De cele mai multe ori, se spune ca job-urile precum cel de model online nu implica munca, insa acest lucru este departe de adevar. Avantajele sunt legate de programul flexibil, de volumul de munca si de cat de obositoare este aceasta. Astfel de job-uri iti pot oferi, prin urmare, flexibilitate, un program mai avantajos, mai mult timp liber si anumite sarcini care nu ti se vor parea obositoare.

4. Va trebui sa faci lucruri pe care nu ti le doresti

Un alt mit legat de o cariera in industria videochat este faptul ca va trebui sa faci lucruri pe care nu ti le doresti. Din nefericire, acest lucru se poate aplica si in cazul altor job-uri bine platite si nu tine neaparat de industrie, cat de angajator si de presiunea venita din exterior. Un angajator care isi respecta angajatii nu ii va presa niciodata sa faca lucruri pe care acestia nu le doresc si va avea grija ca acestia sa se simta confortabil la locul de munca. De asemenea, presiunea din exterior de a face mereu mai mult, de a castiga mai mult nu trebuie sa conteze, ci doar limitele personale si bunastarea ta.

Industria videochat genereaza peste zeci de mii de job-uri anual, iar din ce in ce mai des acestea nu mai sunt intampinate cu prejudecati, ci cu deschidere si curiozitate. Multe persoane ce lucreaza in aceasta industrie au povesti deosebite si sunt privite ca sursa de inspiratie pentru curajul, asumarea si corectitudinea lor.

Sursa foto: Pexels.com

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.