Cele mai apreciate cartiere rezidențiale din București

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: https://pixabay.com/ro/arhitectura-apartamente-estate-2461454/

Te afli în căutarea unui apartament în București și nu te-ai decis în ce zonă ți-ai dori să locuiești? Noile cartiere rezidențiale din capitală ar putea fi cea mai bună variantă, dacă vrei să locuiești într-un imobil nou, modern și spațios.

Probabil că te-ai săturat să cauți mereu un loc de parcare atunci când ajungi acasă, însă în cartierele rezidențiale nu vei mai avea această problemă. Acestea beneficiază atât de parcări subterane, cât și de parcări pentru vizitatori.

Securitatea este un alt avantaj al cartierelor rezidențiale din București, care sunt foarte bine monitorizate, asigurându-se astfel liniștea și siguranța mult dorită. În plus, complexele rezidențiale sunt situate în apropiere de mijloacele de transport în comun, dar și de școli, spitale și parcuri.

Dacă ești interesat să-ți cumperi o locuință în capitală, iată câteva dintre cele mai apreciate cartiere rezidențiale din București!

Citta Residential Park

Citta Residential Park este un complex rezidențial nou, care cuprinde patru blocuri cu 380 de apartamente decomandate, de 2 și 3 camere. Întregul cartierul rezidențial Citta ocupă o suprafață de aproximativ 2 hectare și este situat în apropierea Pieței Delfinului,  în sectorul 2.

Cartierul rezidențial Citta este înconjurat de spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zone comerciale și locuri de parcare. În imediata apropiere, se află câteva școli și grădinițe, Parcul Național și Parcul Florilor, dar și cluburi sportive precum Centrul Național de Tenis și Stay Fit Gym. Un alt avantaj este faptul că acesta se află în apropiere de stația de metrou Piața Iancului, dar și de stațiile de autobuz pentru 101, 335 și 104.

Poți ajunge în cartierul rezidențial Citta prin două puncte principale de acces: din Șoseaua Pantelimon și din Bulevardul Chișinău. Citta Residential Park este un complex securizat și monitorizat, construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, și poate fi cea mai bună alegere pentru Programul Prima Casă.

Foto: https://pixabay.com/ro/camer%C4%83-de-zi-condo-casa-apartament-2155353/

Metalurgiei Park Residence

În ultima perioadă, sudul Bucureștiului s-a dezvoltat destul de mult din punct de vedere imobiliar. Astfel, dacă ești interesat de un apartament în zona Apărătorii Patriei, poți vizita Kristal Residence. Complexul cuprinde șase blocuri de cinci etaje, cu garsoniere și apartamente decomandate, de 2 și 3 camere, complet finisate.

Întregul proiect ocupă o suprafață de 10.000 de mp, în cadrul Metalurgiei Park Residence. Acesta dispune de o serie de facilități, care vor ridica gradul de confort al viitorilor proprietari. Cartierul are locuri de joacă pentru copii, parcări destinate atât celor care locuiesc în complex, cât și vizitatorilor, un supermarket, un cabinet medical și o grădiniță cu program prelungit.

În imediata apropiere, se află metroul Apărătorii Patriei, dar și câteva centre comerciale precum Sun Plaza, Kaufland, Jumbo și Grand Arena.

Vivenda Residencias

Vivenda Residencias este un nou complex rezidențial, care are avantajul de a fi amplasat într-o zonă cu mari centre comerciale precum Complexul Cora Pantelimon și Mega Mall. În apropiere, vei găsi și diverse zone de agrement precum Arena Națională și parcul Titan. În faza de proiect, Vivenda Residencias cuprinde 1400 de apartamente, iar până în prezent au fost finalizate 420 dintre acestea.

Cartierul beneficiază de spații verzi, locuri de joacă pentru copii și un teren sportiv, iar toate acestea le permit clienților să aibă parte de un mediu plăcut de viață. Complexul deține atât locuri de parcare supra și subterane, dar și spații de depozitare.

Cartierul Vivenda Residencias și este situat în apropierea stației de metrou Costin Georgian. Acesta oferă acces direct la divers linii de autobuz – 102 şi 253 și de tramvai – 16, 36 şi 40.

Barcelona Residence Titan

Barcelona Residence Titan este amplasat în cea mai dorită zonă a sectorului 3, în apropierea parculului Titan. Complexul este proiectul unei echipe de spanioli, care sunt activi pe piața imobiliară, încă de la sfârșitul anilor ’70. Echipa și-a extins prezența și pe piața internațională, având proiecte imobiliare în România, Polonia și Brazilia.

Dacă te afli în căutarea unei locuințe moderne, elegante și confortabile, Barcelona Residence Titan ar putea fi soluția potrivită. În apropierea complexului se află atât școli și licee de prestigiu precum Liceul A.I.Cuza și Dante Aligheri, cât și diverse centre comerciale precum Park Lake Plaza, Auchan și Dedeman. Întregul proiect se adresează atât tinerilor aflați la început de drum, cât și familiilor care doresc să locuiască într-un apartament modern, luminos și spațios.

Complexul Barcelona Residence Titan are 11 etaje și dispune de garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, duplexuri și penthouse-uri, parcări subterane și pază permanentă.

Atunci când te decizi să-ți cumperi o locuință, trebuie să iei în calcul mai mulți factori, de la costurile de întreținere, până la facilitățile oferite de zona în care vei locui. Nu uita că siguranța și liniștea din cartier sunt la fel de importante, așa că trebuie să te asiguri că locul în care te vei muta este monitorizat.

Despre admin 6571 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.