Cei doi tineri care au evadat din Centrul de Reeducare Buziaș au fost depistați în județul Olt

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii din județul Timiș sunt în alertă, după ce doi tineri au evadat de la Centrul de Reeducare din Buziaș. Cei doi tineri, unul în vârstă de 19 ani, iar celălalt în vârstă de 21 de ani, au evadat marți seară, în jurul orei 22:10, din Centrul de Reeducare Buziaș sărind gardul instituției.

Primul, Soare Claudiu Florin, cel care are 19 ani, avea de executat o pedeapsă de un an și zece luni pentru furt calificat. Al doilea, Teglas Samuel, de 21 de ani, ispășea o pedeapsă de doi ani și 204 zile pentru infracțiunea de tăinuire. Evadarea celor doi a fost plănuită.

Aceștia, împreună cu un coleg, au simulat o stare de agitație în camera de deținere. Supraveghetorul a deschis ușa să verifice ce se întâmplă, iar în acel moment a fost atacat. Cei trei l-au bătut pe angajatul centrului, iar unul dintre ei l-a imobilizat. Doar cei doi reușit însă să evadeze, celălalt fiind prins de angajații Centrului de Reeducare Buziaș.

Cei doi tineri au reușit să fugă cu o mașină furată și să străbată jumătate de țară înainte să fie prinși. Au furat un autoturism și au reușit să îl conducă până la Corabia, oraș aflat pe malul Dunării în județul Olt. Aceștia au abandonat mai apoi mașina și au plecat pe jos pe malul fluviului, fiind depistați miercuri seara, în jurul orelor 20:00, la Gârcov. Cei doi tineri nu au opus rezistență când au fost prinși.

Potrivit autorităților, la Centrul de Reeducare Buziaș a fost demarată o anchetă administrativă, care va stabili condițiile în care a fost posibilă evadarea tinerilor.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.