Cea mai căutată femeie din Europa. Arată ca un top model, dar Europol o urmărește de doi ani pe „regina drogurilor”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Arată ca un top model în clipurile publicate pe rețelele de socializare, dar, conform poliției, este un membru extrem de periculos al mafiei drogurilor și cea mai căutată femeie din Europa, scrie Bild.

Ea este cea mai căutată femeie din Europa

Potrivit anchetatorilor, Tania Gomez (30 de ani, suedeză) a transportat kilograme de droguri și milioane de euro în numerar dealerilor din toată Europa.

Camuflajul ei se spune că a fost aproape ingenios: în calitate de șef al organizației internaționale de salvare a animalelor „HundGarin” (aproximativ 5.000 de abonați Facebook până în decembrie 2020), se crede nu numai că a preluat traficul de droguri pentru șefii crimei organizate, dar, de asemenea,a fost implicată adânc în afacerile de spălare a banilor.

În timpul unui raid la un birou de schimb valutar („World Exchange”) din Stockholm, poliția a găsit mai multe pungi de plastic pline cu bani – mai mult de un milion de euro în numerar, probabil toți bani din droguri. Toți sacii aveau o etichetă scrisă de mână cu pseudonimul proprietarului.

Anchetatorii presupun că cel puțin 16 organizații criminale au folosit „serviciul”. Anchetatorii CID au observat anterior biroul de schimb valutar discret timp de un an. Acolo s-au adunat și rockerii Hells Angels și Bandidos, alături de figuri din lumea interlopă și o femeie brunetă obișnuită – potrivit anchetatorilor, Tania Gomez.

Până atunci, Gomez nu avusese nicio legătură oficială cu autoritățile și era mai mult sau mai puțin un cetățean respectabil. După raid, tânăra de 30 de ani a dispărut și este fugită din martie 2021. Pe pagina „Cel mai căutat” a Europol, „frumoasa Tania” este cea mai căutată femeie din Europa.

Suedeza are ochi căprui, are 160 cm, vorbește spaniolă și suedeză. Împotriva ei a fost emis un mandat de arestare la nivel european, fiind suspectat de trafic de droguri și spălare de bani. Tania Gomez a plecat probabil în străinătate – în Germania? Un anchetator a declarat pentru BILD: „Se poate, dar nu știm.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.