Cazinou online vs cazinou fizic în 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Indiferent că vorbim de cazinouri fizice sau online, pariurile la cazino s-au dovedit a fi cea mai populară formă de relaxare și de distracție pentru mulți jucători. Cazinourile online îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri direct din confortul casei tale.

Mulți preferă cazinourile online, în timp ce alții doresc să aibă senzația respectivă dintr-un cazino fizic. Mizele sunt la fel de mari, dar elementele dintr-un cazino online precum accesibilitatea și bonusurile atrag și mai mulți jucători. Jocurile directe într-un cazino fizic sunt foarte importante pentru jucătorii de poker sau blackjack, însă alții preferă cazinoul online pentru a scoate elementul emoțional și prezența omensească din schemă. Netbet casino este un cazino online unde îți poți încerca norocul direct din propria locuință!

Să vedem câteva diferențe între cazinourile online și cazinourile fizice.

1. Gama de jocuri valabile

Cazinourile online îți oferă o gamă de jocuri mult mai mare și cu foarte multe categorii pe care nu le regăsești în cazinourile fizice. Jucătorii au posibilitatea de a-și alege jocul favorit în funcție de experiență și buget, lucru pe care nu îl poți face într-un cazino fizic.

Cazinourile fizice le oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi opțiunile de jocuri potrivite pentru ei doar experimentând diferitele tipuri de jocuri disponibile în cazino.

2. Interacțiunea socială

Interacțiune socială este cea care lipsește la cazinourile online. Faptul de a merge la un cazino fizic este pentru foarte mulți o alegere potrivită, în timp ce pentru alții reprezintă un impediment. Cazinourile fizice îți oferă și posibilitatea de a socializa cu alți jucători și chiar de a îți face prieteni noi într-un singur loc. Elementul uman este prezent la fiecare masă, întrucât aici există jucători reali care se văd față în față, cât și dealeri live. Pe de altă parte, la cazinourile online poți socializa doar prin intermediul secțiunii de chat de la cazino.

3. Disponibilitatea

Pentru cazinourile online, jucătorii pot în orice moment să se conecteze. Tot ce trebuie să dețină este un laptop sau un smartphone și o conexiune la internet. După aceea, pot liniștiți să își aleagă jocurile preferate. Acest lucru oferă flexibilitate și un lux de confort jucătorilor de la cazinourile online.

Nu există niciun dubiu că faptul de a juca într-un cazino fizic este destul de distractiv și interesant, dar nu poți să mergi în fiecare zi și să îți petreci întreagă zi jucând jocuri de pariuri. De aceea, cazinourile online oferă o disponibilitate mult mai bună și un acces mult mai rapid. Într-un cazino fizic este posibil să ai de așteptat chiar și o oră la rând pentru a avea un loc liber la jocul tău preferat. Pe lângă accesul mult mai ușor la jocurile preferate, cazinoul online îți dă posibilitatea de a face plăți cu ajutorul cardului de credit. Mai nou poți folosi chiar și bitcoin sau alte criptomonede pentru a face plăți.

4. Siguranța

La cazinourile online poți să îți păstrezi anonimitatea și să nu fii cunoscut de către niciun alt jucător. Un profil anonim face ca operațiunile să se desfășoare mult mai rapid și mai ușor la un cazino online, în timp ce păstrează și siguranța datelor jucătorilor. Diferitele aplicații de verificare sunt folosite în majoritatea cazinourilor online pentru a verifica identitatea jucătorilor și protecția datelor acestora. Aceste cazinouri oline procesează plățile la timp, protejează informațiile financiare și bancare ale jucătorilor și verifică periodic aceste date. Acest lucru face parte din întreg procesul de verificare pentru a face experiența utilizatorilor mult mai sigură la jocurile de cărți sau la sloturi.

Totuși, în cazinourile fizice este necesar să îți folosești cartea de identitate în timp ce joci. Dacă nu vrei să îți oferi datele personale către un cazino, îți recomand să te orientezi către cazinourile online întrucât acestea nu cer prea multe date despre jucător.

5. Șansele de câștig

Cazinourile online oferă șanse de câștig mult mai bune față de cazinourile fizice. Acest lucru se datorează faptulului că operatorii de la cazinourile online nu au aceleași cheltuieli precum cei care dețin un cazino fizic. Mesele de poker online nu necesită un dealer real și aparatele de sloturi nu necesită întreținere și nici verificări periodice. Cazinourile online nu au baruri sau restaurante de condus sau de organizat. Astfel, cazinourile online îți oferă mai multe șanse de câștig pentru aceiași bani.

6. Costurile de operare

Cazinourile fizice necesită, de obicei, costuri mari care includ clădirea sau spațiul unde se desfășoară jocurile, cheltuielile pentru programele software, cheltuielile de mentenanță ale sediului sau chiar ale extinderii în timp. În plus, costurile mai includ și plata activităților operaționale, cum ar fi activitatea generală a website-ului, procesarea de plată și administrarea conturilor și a campanilor de marketing.

În comparație cu un cazino fizic, cazinoul online nu necesită un cost minim de început. Costurile de mentenanță sunt negociabile în comparație cu cazinourile fizice.

Concluzie

Cazinourile fizice și cazinourile online sunt foarte diferite prin structura lor, modul de funcționare, gama de jocuri valabile, bonusurile oferite, dar și șansele de câștig. Totuși, faptul de a compara cazinourile online și cazinourile fizice este destul de dificil întrucât ambele operează după reguli diferite și oferă diferite opțiuni pentru jucători, ceea ce le fac ideale pentru ocazii diferite.

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.