Câștigătorii Concursului Internațional de Interpretare Pianistică „Clara Peia”, ediția a VIII-a online, 19-28 aprilie 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Arădeanul Alexei Emanuel ORMANJI, câștigătorul Marelui Premiu

Ultimele acorduri ale celei de-a VIII-a ediții a Concursului Internațional de Interpretare Pianistică „Clara Peia”, desfășurată, datorită restricțiilor pandemice, online, s-au stins în eter. Juriul, prezidat de Vanda ALBOTĂ (nepoata Clarei Peia, providențiala muziciană a Lugojului interbelic, când citadela lui Vidu se putea mândri și cu o orchestră simfonică!), profesoară la Universitatea din Essen, având-o în componența sa și pe Luiza BORAC (rezidentă la Hanovra), un nume de referință în arta interpretativă pianistică europeană (laureată a Concursului Internațional „George Enescu” și răsplătită cu un excepțional BBC Music Award pentru cel mai bun CD cu muzică instrumentală și o integrală pianistică Lipatti) a fost darnic cu premii în ajunul Sărbătorii Pascale.

Marele Premiu, Trofeul de Cristal „Clara Peia” (atribuite de Rotary Club Lugoj), la care s-au adăugat Premiul special al hebdomadarului „Redeșteptarea”, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul de promovare Radio Timișoara i-au revenit lui Alexei Emanuel ORMANJI de la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad.

Premiile publicațiilor editate de trustul de presă Actualitatea (hebdomadarul Actualitatea și periodicul de cultură Actualitatea literară) au fost conferite preșcolarului Victor IANCU și lui Ingrid MANOLE (PianoArt Institute Galați).

Dintre micii pianiști lugojeni participanți (competiția a reunit 150 de concurenți, de la preșcolari la ultima clasă gimnazială, din România, Republica Moldova, Franța și Germania), subliniem prestația lui Alexandru Mihai MOȚ, care a cucerit laurii premiului I la categoria sa de vârstă, fiind recompensat și cu Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin, precum și cu un Premiu de promovare din partea Radio Timișoara, și a lui Lynet BORDEA (Premiul I).

Evoluții eclatante au avut și pianiștii din Republica Moldova, de la Școala de Artă „Alexei Stârcea” din Chișinău (Bianca FRUMUSACHE, Premiul I, Trofeul „György Kurtág” acordat de Biserica Reformată Lugoj, Premiul „Aurel Popovici-Racoviță” atribuit de Episcopia Greco-Catolică de Lugoj și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin, și Lia ALBU (Premiul I și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj), și Germania (Leah QIAN, de la Obermayr Europa Schule Wiesbaden, Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Sabin V. Drăgoi”).

Remarcăm și excelenta evoluție a artiștilor din Galați (Alexandru-Daniel RABOVEANU, Premiul I, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Tiberiu Brediceanu”), din Câmpulung Muscel (Eric SANDU, Premiul I, Trofeul „György Kurtág” acordat de Biserica Reformată Lugoj, Premiul Special „Iosif Willer”, acordat de Parohia Romano-Catolică Lugoj, și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin), Timișoara, Craiova și București.

Ediția din acest an, patronată de Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”, în parteneriat cu instituțiile administrației locale (Primăria și Consiliul Municipal), Rotary Club și GoMedia Lugoj), s-a bucurat de o prezență numeroasă, din România (concurenți din aproape toate colțurile țării, reuniți sub semnul calității și al profesionalismului), dar și din Moldova de dincolo de Prut (n-am fost contactați de nimeni dintre cei ce clamează cu obstinație, cu atâta patos și vocalitate sentimentul de frățietate pentru românii basarabeni!), Franța și Germania.

De apreciat efortul coordonatorilor competiției (prof. Liliana BIDIVIU, directoarea instituției organizatoare, prof. Carmen SCHÖNER, responsabila catedrei de pian, și suportul partenerilor și generoșilor sponsori: Rotary Club, GoMedia, Protopopiatul Ortodox Român, Episcopia Greco-Catolică, Biserica Reformată, Parohia Romano-Catolică, instituțiile locale media („Actualitatea” și „Redeșteptarea”) și, nu în ultimul rând, Radio Timișoara.

Iată câștigătorii:

PREȘCOLARI

♦ Iancu Victor – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul I, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul hebdomadarului „Actualitatea” Lugoj)
♦ Qian Leah – Obermayr Europa Schule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Sabin V. Drăgoi”)
♦ Dimitriu Eva-Maria – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul I, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Dinu Lipatti”)
♦ Șerb Maria Alice – Școala Gimnazială Nr. 7 Giurgiu, prof. Mariana Dumitrescu (Premiul II)
♦ Istrate Maria – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Chiriacoglu Viviana – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Dănilă Ana-Maria – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune) 81
♦ Dănilă Mara-Georgiana – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Stănică Maria – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Mențiune)
♦ Roșianu Luca – Liceul „David Voniga” Giroc, prof. Sidia Nicuța Stănculescu (Mențiune)

CLASA I

♦ Manole Ingrid – PianoArt Institute Galați, prof. Laura Olivia Doniga (Premiul I și Premiul Special al revistei „Actualitatea literară” Lugoj)
♦ Albu Lia – Școala de Arte „Alexei Stârcea” Chișinău, Republica Moldova, prof. Iulia Mîndrescu (Premiul I și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Torba Natalia-Maria – Palatul Național al Copiilor București, prof. Octavia Popescu (Premiul I și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Ion Teodora-Miriam – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul II și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj )
♦ Groza Diana – Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Timișoara, prof. Elena Popa (Premiul II și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Hîrleșteanu Horia – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Crina Păun (Premiul II și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Bercean Radu – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Carmen Schöner (Premiul III)
Filimon Rebeca-Maria – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul III)
♦ Willkovits Hannah-Andreea – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Ingrid Nicolaescu (Premiul III)
♦ Angheluță Rareș-Mihai – Școala „Bucuria muzicii” Pitești, prof. Valentin Andrei Sgondoiu (Premiul III)
♦ Cao Emily – Obermayr Europa Schule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul III)
♦ Chiru Maftei Patricia-Elena – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul III)
♦ Sisu Simeon – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Premiul III)
♦ Puia Nectarie – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Premiul III)
♦ Grancea Alberto-Ștefan – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Valentin Andrei Sgondoiu (Mențiune)
♦ Macavei Ioana-Patricia – Școala Gimnazială „I. G. Duca” Petroșani, prof. Matilde Stoica
♦ Marin Andreas-Alexandru – Școala Gimnazială Nr. 195 București, prof. Mirela Dumitru (Mențiune)
♦ Balea Antonia-Maria – Liceul de Arte „Sigismund Toduță” Deva, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Bănică Mara-Andreea – Școala Generală „Oprea Iorgulescu” Câmpulung Muscel, prof. Janine Ionescu (Mențiune)
♦ Crăciunescu Luca-Andrei – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Mențiune)
♦ Roman Anais – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Iulia Roman (Mențiune)
♦ Mitroi Karina-Andreea – Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, prof. Eugenia Liliana Ștefănescu (Mențiune)
♦ Enache Denis-Gheorghe – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Gheorghe Ciurezu (Mențiune)

CLASA a II-a

♦ Anghel Roxana-Antonia – Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, prof. Alina Viliga (Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul de promovare Radio Timișoara)
♦ Lieberwirth Charlene – Obermayr Europa Schule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul I și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin)
♦ Mardan David-Ștefan – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof. Oana Grosu (Premiul I, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul de promovare Radio Timișoara
♦ Țîcu Ștefan-Leonard – Școala Gimnazială de Artă Nr. 2 București, prof. Alice Botez (Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul pentru cea mai bună interpretare a unui studiu)
♦ Raboveanu Alexandru-Daniel – PianoArt Institute Galați, prof. Olivia Laura Doniga (Premiul I, Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Tiberiu Brediceanu”)
♦ Xia Emma – Montessorischule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul II,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Sabin V. Drăgoi”)
♦ Bobohalma Eduard – Școala de Arte Nr. 2 București, prof. Ioana Velea (Premiul II)
♦ Costa Iedida – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Doina Ona (Premiul II)
♦ Levițchi Yannis – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Premiul II)
♦ Mustață Manar-Ryan – Liceul Vocațional „Tudor Ciortea” Brașov, prof. Maria Emanuela Rionesei (Premiul II)
♦ Bucatcă Tudor-Nicolae – Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia, prof. Vera Zelenskaia (Premiul II,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Special „Sabin V. Drăgoi”)
♦ Tolescu Noemi – Liceul de Artă „I. Șt. Paulian” Drobeta-Turnu Severin, prof. Andreea Croitoru (Premiul II)
♦ Sandu Antonia-Maria – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Crina Păun (Premiul III)
♦ Șandru Eduard-Matei – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Premiul III)
♦ Aydin Kayla – Gutenbergschule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul III)
♦ Ivan Sofia – Școala Gimnazială Săcălaz, prof. Cristina Buga (Mențiune
♦ Stanca Mădălina-Ioana – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Stanca Tudor – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Mențiune)
♦ Botezat David – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Cezarina Lazăr (Mențiune)
♦ Mocanu Irina – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Popescu-Pelin Ema Ioana – Liceul Teoretic „Horia Hulubei” Măgurele, prof. Răzvan Spiridon (Mențiune)
♦ Hawkes Gabriela-Annie – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Kui David-Gustav – Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, prof. Anna Leca (Mențiune)
♦ Manea Ștefan-Rareș – Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Brăila, prof. Raluca Ciucă (Mențiune)
♦ Peța Christian – Liceul de Artă „I. Șt. Paulian” Drobeta-Turnu Severin, prof. Nicoleta Andreea Croitoru (Mențiune)
♦ Zamfir Beatrice-Anamaria – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Palagesiu Larisa-Maria – Școala „Mihai Ionescu” București, prof. Andrei Popescu (Mențiune)

CLASA a III-a

♦ Frumusache Bianca – Școala de Artă „Alexei Stârcea” Chișinău, Republica Moldova, prof. Iulia Mîndrescu (Premiul I, Trofeul „György Kurtág” acordat de Biserica Reformată Lugoj și Premiul „Aurel Popovici-Racoviță” acordat de Episcopia Greco-Catolică de Lugoj și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin)
♦ Olteanu Hadassa – Școala Gimnazială „Augustin Maior” Reghin, prof. Doina Lavinia Zanfir (Premiul I)
♦ Iancu Marina – PianoArt Institute Galați, prof. Laura Olivia Doniga (Premiul I)
♦ Stănică Matei – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Premiul II)
♦ Prusus Marcus – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Doina Ona (Premiul III)
♦ Popa Maria-Sara – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Premiul III)
♦ Pricop Aron-Toni – Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Brăila, prof. Raluca Ciucă (Premiul III
♦ Mocioalcă Tudor – Școala Gimnazială „Alice Voinescu” Drobeta-Turnu Severin, prof. Nicoleta Andreea Croitoru (Mențiune)
♦ Șerban Iasmina-Maria – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Veronica Brîușor (Mențiune)
♦ Matei Cezar-Valentin – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Ioana Enoiu (Mențiune)
♦ Scânteie Maria – Școala Gimnazială Nr. 1 „Aurel Vlaicu” Orăștie, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Stoica Serafim – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Andrei Valentin Sgondoiu (Mențiune)
♦ Cocoș Andrada-Florentina – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Victoria Brăileanu (Mențiune)
♦ Poștoacă Andrei-Cătălin – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Crina Păun (Mențiune)
♦ Szobolai-Chifor Alessia Briana – Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad, prof. Anna Leca (Mențiune)
♦ Daia Tiana – Colegiul „Traian Doda” Caransebeș, prof. Sanda Avramescu (Mențiune)
♦ Iacovu Adriana-Ana-Maria – Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu, prof. Carmen Ciupag (Mențiune)

CLASA a IV-a

♦ Zamostean Nikita – Școala de Artă „Alexei Stârcea” Chișinău, Republica Moldova, prof. Iulia Mîndrescu (Premiul I)
♦ Bordea Lynet – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Andreia Florea (Premiul I)
♦ Ciupeiu Maia – Liceul de Artă Oradea, prof. Monika Benczedi (Premiul I)
♦ Lieberwirth Sean – Leibnizschule Wiesbaden, Germania, prof.dr. Georgiana Teohari-Vidican (Premiul I)
♦ Fratoştițeanu Ivona – Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Brăila, prof. Raluca Ciucă (Premiul II)
♦ Genete Alessandro – PianoArt Institute Galați, prof. Laura Olivia Doniga (Premiul II
♦ Torj-Kobza Lucas – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof. Anda Carmen Icleanu-Drăgan (Premiul II)
♦ Ilica Eteea-Emilia – Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, prof. Alina Viliga (Premiul II)
♦ Chereș Daniela-Otilia – Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, prof. Alina Viliga (Premiul II)
♦ Ciurtin Robert – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof. Anda Carmen Icleanu-Drăgan (Premiul III)
♦ Dobrescu Sergiu-Andrei – Școala Centrală Gimnazială Câmpina, prof. Cornelia Iurevici (Premiul III)
♦ Gorgan Vanessa-Nicole – Școala Gimnazială „I. G. Duca” Petroșani, prof. Matilda Stoica (Premiul III)
♦ Goșa Iris-Elena – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Ingrid Nicolaescu (Premiul III)
♦ Puia Ștefan – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Premiul III)
♦ Tache David-Elisei – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Mențiune)
♦ Coman Maria-Cristina – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Csoboth Maya-Karina – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Gionea-Bangulea Rareș Victorius – Liceul de Artă „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, prof. Eugenia Liliana Ștefănescu (Mențiune)
♦ Ionescu Lara – Școala „Spectrum” București, prof. Mirela Dumitru (Mențiune)
♦ Sima Teodora – Art Academy Ploiești, prof. Mădălina Panaitescu (Mențiune)
♦ Tănasă Ștefania-Codruța – CNA „George Apostu” Bacău, prof. Denisa Macovei (Mențiune)
♦ Bălășoiu Luca-George – Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina, prof. Veronica Brîușor (Mențiune)
♦ Ambruș Sarah – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Delia Brilinski (Mențiune)
♦ Caraivan Aviv-Alexandru – CNA „Dinu Lipatti” București, prof. Raluca Burcea (Mențiune)
♦ Krein Bianca-Alexandra – Liceul Teoretic „David Voniga” Giroc, prof. Sidia Nicuța Stănculescu (Mențiune)

CLASA a V-a

♦ Moț Alexandru-Mihai – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Raluca Miclăuș (Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul de promovare Radio Timișoara)
♦ Sandu Eric – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Daniel Cicu (Premiul I, Trofeul „György Kurtág” acordat de Biserica Reformată Lugoj și Premiul Special „Iosif Willer acordat de Parohia Romano-Catolică Lugoj și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin)
♦ Muntean Antonia Bianca – Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia, prof. Vera Zelenskaia (Premiul I)
♦ Costeiu Gloria – Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia, prof. Vera Zelenskaia (Premiul II)
♦ Balici Teodora-Elena – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Diana Tite (Premiul II)
♦ Bobohalma Gabriel – Școala de Arte Nr. 2 București, prof. Alice Botez (Premiul II)
♦ Gugu Tinela-Ștefania – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Veronica Brîușor (Premiul II)
♦ Stana Alexandru – Școala de Arte Nr. 5 București, prof. Mariana Mihai (Premiul II)
♦ Cîndroi Adelina-Maria – Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia, prof. Vera Zelenskaia (Premiul III)
♦ Gonzalez Irina – Liceul „Nikolaus Lenau” Timișoara, prof. Dianna Vasiu (Mențiune)
♦ Popovici Alesia – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Victoria Brăileanu (Mențiune)
♦ Acs Emma-Ioana – Școala Gimnazială „I. G. Duca” Petroșani, prof. Matilda Stoica (Mențiune)
♦ Meteșan Sarah-Maria – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Cezarina Lazăr (Mențiune)
♦ Bardă Marian-Cezar – Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Giurgiu, prof. Mariana Dumitrescu (Mențiune)

CLASA a VI-a

♦ Cherecheș Ana-Sofia – Colegiul Național de Muzică „George Enescu” București, prof. Gabriela Stepan (Premiul I și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin)
♦ Cîrstulescu Darius-Andrei – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Diana Tite (Premiul I,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul Radio Timișoara)
♦ Robac Sonia-Florina – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof. Elena Samoilă (Premiul II)
♦ Pfeiffer Antonia – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Andreia Florea (Premiul III)
♦ Șerban Filip – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Premiul III)
Zăuleț Valentin-Mihai – Liceul de Artă „I. Șt. Paulian” Drobeta-Turnu Severin, prof. Andreea Croitoru (Premiul III)
♦ Băjan Erik-Marius – Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, prof. Victoria Brăileanu (Premiul III)
♦ Petre Ana – Palatul Copiilor și Elevilor Ilfov, prof. Gabriela Pieptea (Premiul III)
♦ Proteasa Elias-Valentin – Școala Gimnazială „I. G. Duca” Petroșani, prof. Matilda Stoica (Mențiune)
♦ Singh Hemansi-Maria – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Mențiune)

CLASA a VII-a

♦ Ghidiceanu Ruben-Natan – Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova, prof. Mihai Ungureanu (Premiul I și Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin)
♦ Ormanji Alexei-Emanuel – Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, prof. Doriana-Simona Ormanji (Marele Premiu, Trofeul „Clara Peia” (acordate de Rotary Club Lugoj), Premiul Special al hebdomadarului „Redeșteptarea”,  Diploma de Merit acordată de Forumul Democrat al Germanilor din Județul Caraș-Severin și Premiul de promovare Radio Timișoara)
Ciuntu Carolina – Școala de Artă „Alexei Stârcea” Chișinău, Republica Moldova, prof. Iulia Mîndrescu (Premiul II)
♦ Bănică Teodora-Maria – Școala de Muzică Câmpulung Muscel, prof. Andrei Valentin Sgondoiu (Premiul II)
♦ Chiselenco Maria-Elena – CNA „Regina Maria” Constanța, prof. Adela Stoica (Premiul III și Premiul Special „George Enescu”)
♦ Moț Timeea – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Raluca Miclăuș (Premiul III)
♦ Usciuc Estera – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Andreia Florea (Premiul III)
♦ Stoian Laurențiu-Dorin – Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj, prof. Erzsebet Spanache (Premiul III)
Turnea Fabian – Colegiul „Constantin Diaconovici-Loga” Caransebeș, prof. Lavinia Groza (Premiul III)

CLASA a VIII-a

♦ Alexa Ștefania – CNA „George Apostu” Bacău, prof. Cornelia Zurita-Villafranca (Premiul II, Premiul Special „George Enescu” și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Kerouedan Corentin – CRD Argenteuil-Paris, Franța, prof. Dana Paul Giovaninetti (Premiul II și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Bălan Flavius-Sebastian – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Doina Ona (Premiul II și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Bălan Antonia-Dalina – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof.dr. Mădălina Dorgo (Premiul III și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Șerban Delia-Ioana – CNA „Carmen Sylva” Ploiești, prof. Emanuela Profirescu (Premiul III și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ Ciobanu Florin – Școala Gimnazială „Zaharia Stancu” Alexandria, prof. Doru Dobrică (Premiul III și Diploma de Apreciere acordată de Protopopiatul Ortodox Român Lugoj)
♦ David Bianca-Rebeca – Liceul de Artă „Sigismund Toduță” Deva, prof. Doina Ona (Mențiune)
♦ Munteanu Victoria – Liceul de Artă „Ion Vidu” Timișoara, prof. Elena Samoilă (Mențiune)
♦ Ruican Cătălina – Palatul Copiilor Drobeta-Turnu Severin, prof. Nicoleta Andreea Croitoru (Mențiune)
♦ Cucov Iani – Școala Gimnazială „Nestor Oprean” Sânnicolau Mare, prof. Elena Doicheva (Mențiune)

Constantin-T. STAN,
directorul artistic al Concursului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.