Cărțile se ieftinesc la Bookfest Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

  • editurile prezente anunță reduceri de până la 60% din prețul de copertă 
  • prețuri speciale la cărțile pentru copii 
  • 40 dintre cei mai renumiți autori ai momentului vă așteaptă cu lansări, dezbateri și sesiuni de autografe
  • intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul Bookfest Timișoara

Peste 40.000 de cărți, multe dintre ele noutăți absolute, îi așteaptă pe timișoreni la Centrul Regional de Afaceri (bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22) începând de joi, 31 martie, când începe Salonul de Carte Bookfest Timișoara.
Ceremonia de deschidere va avea loc joi, la ora 12, pe scena amplasată în Sala Polivalentă a Centrului Regional de Afaceri, în prezența președintei Camerei de Comerț și Industrie Timiș, Florica Chiriță, a primarului municipiului Timișoara, Dominic Fritz, și a directorului Asociației Editorilor din România, Mihai Mitrică.
Editorii anunță reduceri de până la 60% din prețul de copertă, numai bune ca să vă completați biblioteca cu titlurile noi pe care le găsiți în standurile Bookfest. Adăugați la asta și intrarea absolut gratuită, inclusiv la cele peste 50 de evenimente, lansări de carte și sesiuni de autografe cu cei mai cunoscuți autori ai momentului și aveți un tablou cât se poate de atrăgător al celei de-a noua ediții de Bookfest Timișoara. Între standurile din Sala Polivalentă de la CRAFT vor fi și trei distribuitori de carte (Cartea pe roți, La două bufnițe și Cartea de Nisip – Librarium) unde puteți găsi titlurile acelor edituri care nu au putut participa cu stand propriu la acest eveniment.

  • Pentru a descărca versiunea întreagă a comunicatului, în format word, vă rugăm să apăsați AICI
  • Pentru a descărca programul evenimentelor actualizat, vă rugăm să apăsați AICI
  • Pentru a descărca vizualul evenimentului, vă rugăm să apăsați  AICI (portrait) sau AICI (landscape)

Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România.

Bookfest Timișoara este un proiect finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Parteneri: Consiliul Local Timișoara, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Biblioteca Județeană Timiș, Universitatea de Vest din Timișoara.

Parteneri media: Actualitatea, TVR Timișoara, Radio România Timișoara, West City Radio, Banatul Azi, Timiș Online, Timpolis, Puterea a Cincea,  Știri de Timișoara, Știri pentru copii

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.