Candidate la A 1 [short sport] România mică [short sport] România mijlocie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Candidate la A 1

C.S.M. Focșani și Tomis Constanța au obținut primele două locuri în turneul de calificare al Seriei Est ce s-a jucat la Focșani, în care pe locurile trei și patru s-au situat C.S.M. Unic Piatra Neamț și C.T.F. București. În consecință, la turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin, programat pentru perioada 1 – 3 mai, ele se vor alătura celor două grupări calificate din Seria Vest, C.S.U. Medicina Târgu Mureș și C.S.U. Oradea, echipe care au trecut în turneul de la Craiova de ACS Volei Turda și, surpriză, de gazdele de la S.C.M.U. Craiova.

România mică

Naționala feminină de volei Under 17 a României, în care este convocată și lugojeanca Andra Badiu-Savu (foto 1), se află în cantonament centralizat la București, în pregătire, pentru că va juca între 23 și 26 aprilie la Ploiești în grupa preliminară A, alături de Bulgaria, Danemarca și Polonia. Echipa de pe primul loc, dar și cea mai bine clasată dintre locurile secunde din fiecare din cele cinci serii, care se desfășoară în România, Olanda, Cehia, Estonia și Croația, se califică la turneul final, care are loc în Muntenegru, în perioada 1 – 9 august 2020.

România mijlocie

În echipa națională feminină Under 19, C.S.Ș. Lugoj se mândrește cu două voleibaliste, Georgiana Popa (foto 2) și Patricia Bărbulescu (foto 3), ambele prezente la pregătirea centralizată de la Toplița. România va evolua pe teren propriu contra Rusiei, Elveției și Danemarcei într-una din cele șapte grupe europene, celelalte disputându-se, în aprilie, în Germania, Polonia, Slovacia, Finlanda, Serbia și Italia (?). În cazul calificării, tricolorele vor mai avea un turneu în iulie, turneul final european fiind programat în Bosnia și Croația între 22 și 30 august.

Dan H. BRUDIU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.