Candele aprinse, la 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Victimele incendiului din clubul Colectiv au fost comemorate și la Lugoj, la patru ani de la tragedie. Miercuri seara, pe faleza râului Timiș, între Podul de Fier și Podul de Beton, au fost aprinse candele în memoria celor 64 de tineri care au pierit în urma incendiului de la Colectiv, din noaptea de 30 octombrie 2015.

„La patru ani de la tragedie, și noi, lugojenii, suntem solidari cu rudele victimelor de la clubul Colectiv. Sperăm  că, în cei patru ani care au trecut, am avut ce învăța și îmi doresc din suflet ca astfel de evenimente tragice să nu se mai întâmple în România. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe tinerii care și-au pierdut viața în incendiul din clubul Colectiv”,

a declarat  pentru lugojexpres.ro Dan Miculeac, cel care, în urmă cu patru ani, a reușit să mobilizeze, în urma unui apel pe Facebook, sute de lugojeni, care, impresionați de tragedie și solidari cu victimele, s-au adunat pe faleza râului Timiș, pentru a aprinde o lumânare și pentru a ține un moment de reculegere.

Denisa GREGA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.