Când paharul s-a umplut cu… trei ani! Întâlnire a beneficiarilor asociației „Ridică-te și umblă”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Când amintirile cu sens înalt nu sunt rememorate și nesărbătorite, rădăcinile bucuriei se usucă și mor. Nu tot așa este și cu filiala Lugoj a asociației „Ridică-te și umblă” pentru persoane cu dizabilități, care, în duminica din 15 mai, a sărbătorit trei ani de la înființare, marcând evenimentul în curtea Bisericii Adventiste din strada  Ștefan cel Mare, nr. 11, întrucât casa seniorilor care ne găzduia de obicei a rămas  sub semnul securizării din perioada virusului.

În prezența a doisprezece beneficiari, dublați de doisprezece voluntari, s-au rememorat evenimente din perioada pandemiei, s-a dat cep comunicării prietenești și, printre jocuri, gustări, prăjituri, baloane, ceai, s-a celebrat momentul care a stârnit acel „La mulți ani!”, lângă felia de tort, unde entuziasmul și bucuria au umplut paharele sufletului până sus.

Climatul familiei s-a restabilit, cu această întâlnire, după o perioadă de interdicție obligată, dar chiar și în această perioadă de izolare care a trecut legăturile au continuat prin grupul filialei de pe whatsapp, prin pachetele de alimente donate de Banca Regională de Alimente Timișoara și  Șanovița.

Filiala Timișoara, prin prezența echipei coordonată de  domnul Daniel Dumitriu, a adus o tușă de culoare care a completat peisajul frumoasei întâlniri. Trei ani este o vârstă de prunc, dar de o efervescență care dă sens unui grup legat prin sentimente puternice, unitatea prieteniei, prin suferință și bucuria întâlnirii. Trăiască filiala Lugoj a asociației „Ridică-te și umblă!”

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.