Campionatul Național de Gimnastică Artistică Masculină

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În perioada 19 și 20 mai, Sala Sporturilor „I. K. Germănescu” din Lugoj va fi gazda Campionatului Național de Gimnastică Artistică Masculină, pe echipe și individual al juniorilor III, nivelul 1 și 2. Programul competițional se va desfășura după cum urmează: l vineri, 19 mai,  între orele  10-12, vor concura băieții de nivel 1, iar între orele 14:45- 16:45 vor concura băieții de nivelul 2; l sâmbătă, 20 mai, între orele 9:30 – 12:30, se va desfășura finala la nivel 1 și 2.

Profesorul antrenor de la CSȘ Lugoj, Tiberiu Cizmadia, a avut amabilitatea de a ne oferi amănunte despre această importantă competiție: „Competiția, care reunește la Lugoj echipe din Târgu Mureș, Cluj, Bistrița, Arad, Timișoara, Reșița, Sibiu, Buzău, Brașov și București (Steaua și Dinamo), se va desfășura pe echipe și individual, la juniori III, nivel 1 și 2, asta înseamnă copii până în 11 ani, din două categorii de grupe, nivel 1 (8-9 ani) și nivel 2 (10-11 ani).

Lugojul are echipe la ambele categorii și vor concura la toate cele șase aparate. La nivelul 1 concurează Sasha Curuțiu, Cătălin Luțai, Mateo Burdușel și SebastianPanțâr , iar la nivel 2 vor concura sportivii Eliot Pop, David Maican, Eduard Domokoș, Raul Ceclan și Cristian Olteanu, antrenați de către profesorii Adrian Meleancă, Tiberiu Cizmadia și Adrian Ianculescu. Sperăm să ne prezentăm la această competiție tot așa de bine ca la Campionatele Naționale Școlare, unde cu nivelul 1 am fost campioni naționali, iar cu nivelul 2 am obținut locul III”, a declarat Tiberiu Cizmadia. În 19 mai, între orele 17-20, va avea loc, în cadrul Festivalului Regional de Gimnastică pentru toți, o selecție de gimnastică pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Dan TIMARU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.