Campanie de strângere de alimente pentru cei nevoiași

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cluburile Rotaract Lugoj, Rotary și Interact organizează și în acest an campania „Astăzi Tu Dăruiești!” prin care vor aduna alimente pentru cei nevoiași.

„Și anul acesta vom fi prezenți la supermarketul Carrefour de pe strada Bălcescu, pentru a strânge alimente pentru familiile nevoiașe din oraș și din împrejurimi. Cu atât mai mult anul acesta, când trecem cu toții printr-o perioadă mai grea, dorim să fim alături de cei nevoiași cu un mic cadou pentru a le face sărbătorile mai fericite. Proiectul se va desfășura vineri, 18 decembrie, și sâmbătă, 19 decembrie, urmând ca duminică alimentele să fie distribuite la familiile nevoiașe din oraș și din satele din jurul Lugojului”,

a declarat Ramon Fironda, membru Rotaract Lugoj. Rotaract organizează campania de colectare de alimente de mai bine de 5 ani la Lugoj, de fiecare dată lugojenii dând dovadă de solidaritate și sprijinindu-i pe voluntari în misiunea lor de a le distribui celor aflați la nevoie alimente și nu numai, în preajma sărbătorilor. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.