Campanie de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sâmbătă, 8 mai 2021, timp de câteva ore, motociclistii din Lugoj și nu numai au mărșăluit pe străzile orașului încercând să atragă atenția tuturor participanților la trafic că odată cu încălzirea vremii sunt și ei în circulație.

Sub genericul „Și noi suntem în trafic”, sâmbătă, la Lugoj, a avut loc o campanie de conștientizare asupra prezenței motocicliștilor în trafic. Acțiunea, organizată de Road Patrol MC Lugoj și Motocicliștii Lugoj a avut ca scop reducerea numărului de accidente care se produc între motocicliști și alte categorii de participanți la trafic. Au participat zeci de motocicliști din Lugoj și împrejurimi.

„La fel ca în anii trecuți, scopul acestui tur prin oraș este reducerea numărului de accidente care se produc între motocicliști și alte categorii de participanți la trafic. Acțiunea a fost organizată în acest an de Road Patrol MC Lugoj și Motociclistii Lugoj, evenimentul bucurându-se de participarea a zeci de motocicliști din Lugoj și localitățile învecinate”,

au declarat pentru Lugoj Info.ro organizatorii acestei manifestări care a devenit deja o tradiție. Acțiuni similare au avut loc și în alte localități din zona de vest a țării, unde există comunități mari de motocicliști.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.