Ca răspuns la postările denigratoare ale domnului Claudiu Buciu, președinte al Partidului Național Liberal – filiala Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Nimic nu justifică lipsa respectului Dvs., precum și a Partidului Național Liberal prin Dvs., față de cei care și-au jertfit viața  pentru ca Lugojul să devină Al Doilea Oraș Liber de Comunism din România, fiind declarat A doua Capitală a Revoluției Române și Oraș Martir. Datorită lor, data de 20 Decembrie este declarată Ziua Lugojului.

Domnule Claudiu Buciu, nu așteptăm respectul Dvs., dar  așteptam ca Partidul Național Liberal să își aducă recunoștința față de cei căzuți în acel Decembrie ’89, prin participarea alături de lugojeni la programul de comemorare dedicat zilei de 20 Decembrie – Ziua Lugojului.

Totodată, am constatat cu stupoare că nu pierdeți nicio ocazie de a denigra și terfeli numele și calitatea de Revoluționar, uitând cui să-i acordați gratitudinea și mulțumirea că vă puteți exprima liber astăzi, revoluționarii fiind cei care au redat demnitatea și speranța poporului român și tot datorită lor Partidul Național Liberal și-a recâștigat titulatura de partid istoric, al cărui președinte de filială sunteți.

Spre știința Dvs., cităm art. 1 alin (3) din Constituția României: „România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.” 

Dar noi, domnule Claudiu Buciu, nu avem dreptul să vă judecăm, dar cu siguranță lugojenii vă vor judeca, la fel cum lugojenii știu că sunteți unul dintre beneficiarii sacrificiilor Revoluției din Decembrie ’89 și profitor al idealurilor Revoluției Române, ca mulți alții, dezonorând astfel calitatea de cetățean al mun. Lugoj.

Vă cerem să nu mai folosiți cuvântul de Revoluționar, este un cuvânt mult prea greu pentru Dvs. și este o mândrie pentru noi să avem calitatea de Revoluționar și că am putut face ceva pentru poporul român și implicit pentru cetățenii mun. Lugoj în acel Decembrie ’89.

Asociația 16-21 Decembrie 1989 Lugoj  –  Nicolae TOMA

Despre admin 6447 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

2 comentarii

  1. Nestima ta nu inseamna ca suntem peinsionari, inseamna ca ai fost un las, iar acum din nestiinta sau prostie crezi ca democratia si libertatea de a scuipa pe strazi a cazut din pom. Din pacate dupa revolutie au iesit la iveala si nemernicii si prosti. Tu LASULE de care parte esti?

  2. Nu il cunosc pe Claudiu Buciu (dau de numele lui pe net in diferite ocazii), dar despre voi, revolutionarii-rentieri ai statului roman, nu am nicio stima.
    Sinteti la fel ca pensionarii ilegalisti pcr, din vremi apuse.
    Cei care si-au jertfit viata ori ranitii, toate onorurile, dar nu pentru cei ce au imbracat uniforma garzilor patriotice si au stat de paza la intrarea unui bloc.
    In Lugoj ar trebui sa fie mii de „revolutionari-rentieri”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.