Bucătărim cu Har și Dar: eveniment culinar la Cămara cu Arome

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Alimentaţia este unul dintre subiectele cel mai des abordate în discuţiile despre un stil de viaţă sănătos. Experții în nutriție sunt de părere că o metodă simplă pentru un regim alimentar echilibrat este aceea de a urma o serie de reguli simple în alcătuirea meniului zilnic. Aceste reguli de bază trasează drumul spre o viaţă lungă și  sănătoasă, dar de cele mai multe ori întâmpinăm greutăți în procurarea ingredientelor necesare preparării acestui meniu. În ultimul timp, tot mai multe magazine specializate în produse naturale vin în întâmpinarea oamenilor interesați de un stil de viață sănătos.

Magazinul Cămara cu Arome este locul în care putem găsi soluții la orice problemă gastronomică. Sare roz, neagră de Himalaia, gomasio, piper roșu,  piper negru, piper verde, lemon, turmeric, garam masala, five spices, ceaiuri, uleiuri presate la rece și fructe deshidratate, alune și nuci crude, siropuri, șerbet și vinuri italiene vă pot fi parteneri de încredere în bucătărie.

În spatele unei astfel de afaceri stă multă muncă, seriozi-tate, responsabilitate și pasiune pentru lucrul bine făcut și nu numai. Organizarea unor evenimente culinare menite să exemplifice gustul și savoarea unei alimentații sănătoase a devenit deja un eveniment monden mult așteptat de lugo-jeni. Anul acesta  la Cămara cu Arome  s-au derulat mai multe experimente culinare dintre care amintim: Ten o’clock tea, Books & Coffee Time, Rugă la Cămară, Sănătate și Savoare în Bucate, Gusturi a la grec, Caragiale, bonjour, Gusturi Vechi și Noi,  iar  anul se încheie cu Bucătărim cu Har și Dar.

Ramona Costea, amfitrioana și proprietara magazi-nului Cămara cu Arome, prezintă ultimul eveniment al anului ca fiind nu numai o demonstrație culinară, ci și un act de caritate.

Cămara cu Arome vă prezintă un nou episod din aventura culinară în care ne-am angajat. Episodul Bucătărim cu Har și Dar se va derula între 13-14 decembrie și încheie activitățile de promovare a produselor noastre din anul 2019. Rolul actorilor din  partea de Har a evenimentului va fi interpretat de șefii lui Moș Crăciun, bucătarii Mihai Szemeredy, Daniel Constantin Oprea și Daniela Dogeanu, de la Bunătăți de la Căsuță. În rolul  spiridușilor îi vom vedea pe  elevii de la Liceul Valeriu Braniște și din cadrul Asociației FOA. Pentru partea de Dar, vom avea și un vernisaj al copiilor de la CȘEI  „Alexandru Roșca” Lugoj, clasa a IV-a B, reprezentați de dna profesoară Flora Răducan, ale căror lucrări vor putea fi achiziționate contra cost de către doritori. Mai mult decât atât, parte din încasările primite vor fi donate copiilor din cadrul Asociației Viitorul, pentru a le asigura chiria pentru terenul de pregătire. Crăciunul reprezintă o perioadă de binecuvântare și sărbătoare. Haideți să dăruim un Crăciun cât mai fericit acestor copii!”,

spune Ramona Costea, proprietara  magazinului Cămara cu Arome.

Dan TIMARU

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.