Bijuterii în valoare de 10 milioane de euro au fost furate dintr-un magazin Bulgari din centrul Parisului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Trei infractori înarmaţi au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de euro dintr-un magazin Bulgari din Paris. Jaful s-a produs cu puţin înainte de ora prânzului, în magazinul recent renovat din piaţa din centrul Parisului, unde se află şi hotelul Ritz.

Cei trei au demarat de la faţa locului cu o maşină, în timp ce patru complici au folosit scutere. Nevoiţi să abandoneze vehiculul, cei trei infractori şi-au continuat fuga pe jos, înainte ca doi dintre ei să fie arestaţi de poliţiştii aflaţi pe urmele lor.

În ultimele luni, mai multe magazine de bijuterii din Paris au fost vizate de jafuri armate. În iulie, un magazin de bijuterii Chaumet din apropiere de Champs-Elysees a fost atacat, hoţii furând bunuri cu o valoare de aproape 2 milioane de euro.

Bunurile au fost recuperate ulterior, iar suspecţii au fost arestaţi. În aceeaşi lună, hoţii au jefuit un magazin de bijuterii Dinh Van din centrul Parisului. Hoţii care au vizat magazinul Bulgari au abandonat o parte din bunurile furate în timp ce încercau să scape de poliţie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.