Bătălia pentru fotoliul din Primăria Lugoj n-a fost nicicând atât de intensă ca acum

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Din ce în ce mai mulți lugojeni vor să ajungă în fotoliul din Primăria Lugoj, însă puțini sunt relevanți. Sunt candidați cu personalitate, dar fără realizări, dar sunt și candidați cu realizări, dar fără personalitate, care nu spun nimic alegătorului din ziua de azi.

Pentru că alegerile din acest an sunt atipice, credem că și rezultatele vor fi surprinzătoare. Rămâne ca fiecare lugojean să decidă prin vot cine îi va decide viitorul:

actualul primar, ale cărui rezultate se văd sau nu se doresc văzute,

un candidat pe facebook, care a pierdut ca independent și acum vrea să piardă cu liberalii, pe care i-a trădat și îi trădează în continuare, și care, pentru binele lugojenilor, nu vrea să fie consilier, ci doar primar sau senator,

un candidat care a fost liberal, iar acum este liber să candideze independent,

sau

candidatul PMP Liviu Brîndușoni, care a candidat independent, dar a fost șeful USR Lugoj și mai apoi a trecut la PMP.

Ne vom ocupa de fiecare în parte, dar în acest număr ne vom referi doar la Liviu Brîndușoni, care și-a început deja campania electorală în publicația online Lugoj Expres.

„Ca activitate în Consiliul Local, spune publicația mai sus pomenită, este de departe cel mai dedicat om, este singurul care are curajul să își exprime punctul de vedere, deoarece nu a făcut compromisuri niciodată și este sigurul dintre candidații menționați mai sus care nu a fost acuzat de vreo faptă ilegală. Prin urmare, Liviu Brîndușoni este singurul care poate să vină în fața oamenilor și să-i privească în ochi, spunându-le că luptă să le ofere o viață mai bună, să le ofere respect și să le ofere mândria de a fi lugojeni”.

Câtă viață mai bună v-a oferit în ultimii patru ani în care a fost (este) consilier local, vă puteți da singuri seama. Cât despre ceilalți care vin doar cu promisiuni, rămâne de văzut cât de tare vă vor convinge și cât se vor ține de cuvânt. Dar până atunci încă mai avem timp de reflectat.

Nicolae SILADE

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.