Bătălia Pe Bega Continuă! – Sâmbătă 25 Mai

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

EcoStuff Romania te invită să-i fii alături pe malul Begăi, la a 4-a ediție „Make it! Race it! Recycle it!” în 25 Mai, pentru a sărbători în avans Ziua Internațională a Mediului. MRR2019 este un proiect realizat în parteneriat cu Continental Romania, având Sponsor Gold DS Smith, sponsorizat de Decathlon, Mahle, Veoneer, Akwel, susținut de Iulius Town, United Business Center, Clear View Media și Retim.

Vom celebra mediul printr-o competiție sportivă neconvențională, în care participanții se vor întrece pe Bega în ambarcațiuni confecționate din materiale recuperate și reciclabile. Vor fi cel puțin 3 ore de lupte crâncene între vikingi, ninja, supereroi, roboți, pompieri, mașini de război și bineînțeles personaje din celebrul Game of Thrones ☺ !!!

2 ong-uri (Look Inside și Dăruiește Viață), 1 Școală (Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I susținut de Continental Romania), 1 echipă de prieteni (MadagaSAP) și 15 companii (Akwel, Aptiv, Bosch, Draexlmaier, DS Smith, Frigoglass, Hella, Heraeus, Iulius Town, Kimball Electronics, Kulzer, Mahle, Valeo, Veoneer și ZF) au spus „DA!” participării la cea de-a a 4-a ediție a competiției și vor concura pentru cele 8 trofee puse în joc de organizatori: Cea mai rapidă ambarcațiune, Cea mai faină temă, Cel mai inovator design, Saved by the bell, Popularitate, Premiul special EcoStuff, Titanic Award și People’s Choice Award.

Spectatorii vor putea admira ambarcațiunile Sâmbătă, 25 Mai, începând cu ora 9:30, pe malul Begăi, în zona Parcului Alpinet, în spatele Catedralei. Startul primei curse se va da la ora 11.00. Ambarcațiunea care va parcurge distanța dată în cel mai scurt timp va câștiga titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”. Premiile pentru „Cea mai faină temă”, „Cel mai inovator design”, „Premiul de Popularitate” și „Premiul special EcoStuff” vor fi decise de juriul competiției. Tot la ora 11.00, va începe votul online pentru premiul „People’s Choice”, pe pagina de Facebook Ecostuff Romania https://www.facebook.com/ecostuff.romania/ sau pe event-ul competiției https://www.facebook.com/events/2264303037184272/

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va recupera sau va da spre reciclat deșeurile reciclabile din care a fost construită.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

„Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul participanților a crescut față de prima ediție și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la viitoarele ediții.”

– EcoStuff Romania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.