Bătaie cu topoare și bâte, între două familii de romi, la Lugoj. Mai multe persoane au fost reținute

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Scandal monstru, joi seară, pe strada Olari din Lugoj. Două familii de romi s-au încăierat și s-au bătut cu topoare și pari. O persoană a fost rănită și a ajuns la spital, iar șase indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Un conflict mai veci între două familii de romi a degenerat joi seara într-o bătaie cu topoare și bâte, pe strada Olari, din Lugoj. Indivizii s-au întâlnit pe stradă și s-au luat la bătaie cu pari și topoare. În urma scandalului, un bărbat de 38 de ani a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 10 februarie 2022, în jurul orei 18:00, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Olari din municipiu a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, iar un bărbat de 38 de ani a fost rănit.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre 6 bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani.

Patru dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Cei care au participat la scandal ar fi rude îndepărtate, iar bătaia a izbucnit pe fondul unor conflicte mai vechi.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum cele două tabere care se atacă reciproc. Unul dintre bărbați este încolțit și lovit de mai multe ori, inclusiv cu toporul. Victima a fost transportată ulterior la spital.

Unii dintre cei implicați în scandal au fugit până la apariția polițiștilor și jandarmilor. Alți suspecți au fost dați în consemn la frontieră.

După mai multe ore de audieri, cei șase bărbați reținuți au fost eliberați din arest. Procurorii au decis că aceștia pot fi plasați sub control judiciar, după ce s-a ajuns la concluzia că faptele lor nu se încadrează în limitele pedepselor care impun arestarea. În aceste condiții, cei șase indivizi cu vârste între 18 și 64 de ani au fost lăsați să plece acasă. Al șaptelea bărbat implicat în scandal a reușit să fugă, fiind căutat în continuare de poliție.

În control judiciar, bărbații trebuie să respecte mai multe reguli impuse de procurorul de caz:  să se prezinte la poliție ori de câte ori sunt chemați, să nu părăsească localitatea, să nu ia legătură cu ceilalți indivizi implicați în scandal sau să se apropie de ei etc. Orice încălcare a acestor reguli duce la arestare.

(Foto& Video: LugojInfo.ro)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.