Bârfele de la Ceasul Electric [1216]

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Piața „Părădaisa verde”. Cârcotașii de la Ceasul Electric au găsit soluția pentru Piața „Timișul” din Lugoj, atât de blamată de olteni în ultima vreme.

Cică ea, piața, ar trebui să fie demolată, dărâmată sau desființată, după caz, iar în locul ei să se construiască alta, mult mai mare și mai mare, în care să încapă și oltenii, și moldovenii, și ardelenii. Iar denumirea ei să fie schimbată.

Noua piață să nu se mai numească agro-alimentară „Timișul” Lugoj, ci să aibă o denumire internațională, și anume: „Piața oltenească de legume roșii, de menaj – vestimentară „Părădaisa verde”.

Parcare pe cont propriu. Situația parcării de pe strada Împăratul Traian nr. 6A e mult mai complicată decât părea data trecută, când am scris aici despre ea. Dl Victor Maier, proprietarul respectivei parcări, ne-a prezentat-o în detaliu, prin cele ce urmează:

„Stimată Redacție, în numărul trecut al publicației dvs., la rubrica Bârfele de la Ceasul Electric, a apărut un comentariu umoristic despre parcarea originală din fața  casei mele. Cu tot simțul umorului de care dispun, trebuie totuși să intervin și să explic ce m-a determinat să uzez de o asemenea metodă pentru a-mi proteja mașina.

Mai mulți instructori de la Școala de șoferi au transformat locul din fața casei mele în poligon de antrenament pentru viitorii șoferi. În urma repetatelor parcări executate de aceștia, m-am ales cu mașina lovită în mai multe rânduri.

Am făcut reclamație la Poliția Locală, la cea Națională și la cea Rutieră, dar mi s-a spus că, fiind vorba de domeniul public, nu au cum să interzică parcările în acel loc. Mi s-a sugerat să stau la pândă și să prind făptașii.

Soluția nu mi se pare corectă și nici nu am timpul necesar să fac pândă pe domeniul public. Pentru că i-am reclamat, instructorii au hotărât să mă șicaneze cu parcări în serie și, mai mult, să arunce resturi în fața casei mele, pe carosabil și trotuar. Să nu mai spun că își golesc si scrumierele tot aici.

Ca un cetățean responsabil ce sunt, cu dările la zi și cu respect față de lege, mă întreb: pe mine cine mă va ajuta să rezolv această situație jenantă în care mă aflu? Modul în care mi-am protejat mașina și pe care ziarul dvs l-a satirizat este strigătul meu de disperare în țara surzilor. Poate că așa mă va auzi cine trebuie! Cu stimă, Victor Maier”.

Adevărul e că, din păcate, în unele situații, trebuie să te descurci pe cont propriu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.