Bârfele de la Ceasul Electric [1194]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Cică a început „Buciumiada de toamnă”, zic unii, tema ediției din acest an fiind „refacerea lucrului nefăcut”. De la Bibliotecă și până pe malurile Timișului toată lumea a trecut de la starea de vot la starea de necesitate și de la starea de necesitate la starea de alertă. Până și peștii se pare că sunt stresați de șoferii-pescari care îi pun în starea de urgență.

♦ După cum se poate constata la fața locului, aleea de pe malul Timișului spre piață, adică Splaiul George Coșbuc, a intrat într-un fel de cosmetizare. De ce? Pentru ca doamnele să nu-și mai rupă tocul în gropițele lăsate de dalele lipsă. La „Cocoșul de Aur” însă nu sunt gropițe. Acolo sunt ditamai gropane, în care, cum se zice, își dau numai proștii de la vot.

♦ Bârfitorii de la Ceasul Electric propun ca la prima ședință a noului consiliu local să intre pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind înlocuirea toamnei cu primăvara, pentru că pe Pasajul Buziașului au înflorit bălăriile. Și Poliția Locală, în loc să le amendeze, pune abțibilduri pe parbrizele mașinilor parcate frumos și la vedere în jurul Primăriei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.