Bârfele de la Ceasul Electric [1191]

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La solicitarea cititorilor, reluăm și această rubrică foarte urmărită de lugojeni și nu numai.

♦ Atenție! IGPR a hotărât ca polițiști în civil să facă controale și să îi amendeze pe cei care nu respectă regulile sanitare. Măsura a fost luată întrucât până acum doar la vederea agenților oamenii își puneau măştile, și imediat după plecarea acestora le dădeau jos.

♦ Dacă Băsescu se declara mulțumit, imediat după alegeri, că PMP este cel mai mare dintre partidele mici și s-a asociat cu PNL, la Lugoj PMP-ul a decis să se distanțeze de toate partidele și chiar de Actualitatea. Și uite așa s-a distanțat și de actualitatea politică.

♦ Se zice că „nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește”, zicală valabilă și la alegerile locale de la Lugoj. Unii s-au și văzut primari, iar acum se ascund de privirile alegătorilor și tac ca porcul în păpușoi.

1 comentariu

  1. O propunere: in fiecare csaptamina rubrica sa fie insotita de o actualizare a fotografiei. Sa vedem cum avanseaza mostenirea lui Boldea.
    Comentarii.
    PMP-ul lugojean poate face (si) prostii, dar nu inteleg dece trebuie sa va pupe miinile voua, de la Actualitatea? nu pot sa faca politica voastra, cind cu mindra cind cu draga 😀
    A tyreia „birfa” este o mizerie, numai birfa nu e…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.