Banda Mercedesurilor albe terorizează Italia. Hoţii intră în casele oamenilor în plină zi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O bandă de hoți români a băgat spaima în italieni. Li se spune Banda Mercedesurilor albe pentru că ajung la locul faptei cu astfel de maşini, care au numere de înmatriculare furate. Bărbaţii, cu măşti şi cagule, nu se sfiesc de camerele de supraveghere şi intră în casele oamenilor ziua în amiaza mare.

Banda de hoţi vine la pont cu un Mercedes alb. Pe traseu, schimbă mai multe maşini pentru a li se pierde urma. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unei case pe care au jefuit-o, se văd mai mulţi bărbaţi bărbaţii cu glugi şi cagule care coboară din maşină.

Unul dintre ei, reușește să escaladeze poarta și încearcă să o deschidă pentru a le permite accesul şi celorlalţi. Grupul de hoţi a comis furturi în mai multe localităţi din provincia Cosenza, în Calabria. Ultima lovitură pe care au dat-o ar fi fost la locuința unui polițist.

Printre bunurile furate de banda cu presupuse origini românești ar fi și arme de foc. Din anchete reiese că hoții nu au folosit doar maşini albe. Au fost văzuţi şi cu o maşină gri de altă marcă, iar cel mai recent raport vorbește despre o încercare eșuată de a fura o dubă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.