Autoliv Lugoj distribuie măști lugojenilor, iar Poliția Locală Lugoj – formulare de declarație pe propria răspundere

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Când nu se vrea, se poate. După ce în ședința Consiliului Local nu s-a votat distribuirea gratuită de măști pentru populație, vineri, 24 aprilie 2020, în trei puncte ale orașului: Lidl, Kaufland și Piața Agroalimentară „Timișul”, Autoliv  a distribuit 2.000 de măști lugojenilor.

Poliția Locală Lugoj a sprijinit această acțiune și a distribuit și ea formulare pe propria răspundere. Dacă primăria și PSD-ul nu au grijă de noi, iată că oameni cu suflet mare se gândesc la sănătatea noastră.

Dan TIMARU

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

5 comentarii

    • ….si ei au taiat bonurile si prima de Paste a angajatilor Autoliv..iar acum fac pe eroii! Ar trebui sa-si protejeze angajatii prima data , iar abia apoi sa facă pe eroii! Oricum, de apreciat gestul, felicitări!

    • Domnul meu unde ai fost la Cumpărături la Autoliv sau la Lidl de îi ridici în slavi? Cei ce va asigura mâncarea de zi cu zi sunt rai ca nu fac nimic pentru voi! Nu știu cum gândiți dar dacă uni dintre noi nu ne asiguram ca toți oamenii să aive ce manca am muri toți de foame. Autoliv a tăiat tot ce înseamnă bună stare pentru muncitori săi, bonusuri de paste, salarii pe jumătate și mai ales ca cei care lucrează acolo nu respectă cei 1m distanta între ei. Deci totul e bine în Autoliv. Felicitări pentru nimic! Bravo lor. Corina virus cu felicitări!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.