Au sosit primele utilaje cumpărate de Primăria Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Două automăturătoare dotate cu sisteme de măturat, aspirat și spălat vor intra pe străzile din Lugoj, în zilele următoare. Utilajele au ajuns la Societatea de Administrare a Patrimoniului Lugoj și sunt testate.

„Noile utilaje de măturat stradal achiziționate au ajuns la Lugoj, acestea fiind testate și pregătite pentru a-și face intrarea pe străzile din oraș.

Automăturătoarele sunt dotate cu un sistem inovator de măturare, aspirare și spălare a carosabilului și a trotuarelor, acolo unde spațiul permite accesul.

Munca efectivului de la salubrizare este foarte mare, iar utilizarea acestor utilaje va reduce din timpul alocat curățării străzilor și trotuarelor.

Astfel, echipele vor avea mai mult timp pentru efectuarea altor proceduri de întreținere a domeniului public din municipiul Lugoj.

Menținem, totodată, îndemnul de a vă implica în păstrarea curățeniei orașului, evitând aruncarea gunoaielor în spațiile publice.

Este o dovadă de respect pentru oraș, pentru cei care curăță în urma noastră, dar și pentru întreaga comunitate. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi!”, au transmis reprezentanții so-cietății, înființată de Primăria Lugoj.

(D. G.)

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.