Atuuri de antreprenor: brandul personal, storytelling și etichetă business @The Woman Entrepreneurship Workshops

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Începând cu anul 2012, The Woman a reunit cele mai influente femei din aproape toate domeniile de activitate, devenind pe rând, mediu de dezbatere, cadru pentru prezentări și workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, stil de viață, tehnologie sau educație.

The Woman continuă seria evenimentelor sub umbrela conceptului The Woman: Cea mai bună versiune a ta! cu un Workshop axat pe antreprenoriat în data de 19 aprilie, reprezentând sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. The Woman pune femeia lider în lumină pe tot parcursul anului prin evenimente conexe, dedicate comunității antreprenorilor și managerilor.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul eveniment din această serie educativă care se desfășoară în cadrul conceptului deja consacrat. În 19 aprilie, la Hotel Platinia Luxury Suites, Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro) și Anca Șerban (Fondator ManierArt), sunt o parte dintre speakerii care vor susține workshopuri axate pe dezvoltarea și formarea unui business cu principii.

Investiția în reputație și brand personal, esențială pe termen lung

Cu o experiență de peste 18 ani în leadership, Amalia Sterescu ghidează profesioniștii să facă pași considerabili spre următorul nivel. Ajută managerii să înțeleagă mecanismele propriilor dorințe, dar și care sunt cele mai potrivite potrivite modalități prin care să își valorifice mai bine competențele.

În cadrul workshopului de antreprenoriat din 19 aprilie, Amalia va pune în lumină importanța investiției în brandul personal, ca accelerator al propriului business. Brandul personal este cel care ajută antreprenorii să își pună amprenta asupra mediului de busines și să se diferențieze într-o lume care se află într-o continuă dinamică.

„Reputația este ceea ce se spune despre tine atunci când nu ești prezent. Investiția în reputație/brand personal este una dintre cele mai bune investiții pe termen lung”, a declarat Amalia Sterescu.

Brandurile nu se vând singure

Vlad Andriescu este redactorul-șef al start-up.ro, principala sursă de informații despre start-up-uri din România. Vlad urmărește ecosistemul startup-urilor românești de peste cinci ani, fiind interesat mai mult de poveștile cu eșecuri, decât de poveștile de succes, acesta considerând că este mai mult de învățat din sinceritatea unei înfrângeri.

Tematica pe care o va aborda Vlad la eveniment este cea de storytelling în antreprenoriat și felul în care brandurile ar trebui să comunice. În era digitală, a informației și a vitezei, publicul nu mai este dispuș să consume conținut cu promovare directă a unui produs sau serviciu, de aceea povestea din spatele unui brand este extrem de importantă pentru un business de succes.

„Ne-am născut și creștem cu povești. Cu toate acestea, atunci când intrăm în business, pare că le uităm pe alocuri, că vrem să explicăm lucrurile mai rece, iar marketing-ul e lăsat la cheltuieli secundare. Dar peste tot în lume, chiar și în România, poveștile încă vând. Altfel nu am mai fi aici. Scopul meu în cadrul “The Woman Workshops: Entrepreneurship” va fi să fac audiența să mai creadă încă o dată în povești. Iar când vor ajunge înapoi la birou, să știe mai bine ce să facă sau ce să ceară”, a declarat Vlad Andriescu.

Eticheta la masă face diferența

Anca Șerban, Fondator ManierArt susține workshop-ul practic cu tema „Eticheta la masă în mediul business” în timpul pauzei de prânz a evenimentului. Participanții au astfel ocazia de a experimenta live, cu ajutorul oferit de Anca, tehnicile prin care o întâlnire de business la prânz poate consolida cu succes un parteneriat.

Cu o eleganță și atitudine firească în abordarea acestor aspecte, Anca vine în sprijinul celor care vor să învețe cum să-și întrețină invitații, cum să transmită un mesaj corect din punct de vedere profesional și să se bucure de mâncare în același timp.

„Gesturile fine și atenția la detalii vorbesc despre noi mai mult decât orice discurs impecabil.”, a declarat Anca Șerban.
The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susține în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și acest eveniment sunt:
Silver Partner:  Oriflame
Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites
Supported By:  Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics
Food Partner:  Marty
Wine Partner: Vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Official Coffee: Meron

AL PRESS

Despre admin 6622 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.