Asociația Look Inside adună alimente pentru familiile nevoiașe din Bulza și Făget

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Asociația Look Inside vrea să facă familii fericite și în luna octombrie. Prin urmare, adună alimente pentru oamenii nevoiași din Bulza și Făget, prin campania devenită deja tradițională, „Familii fericite cu bonuri dăruite”. Oamenii cu suflet mare pot dona alimente neperisabile, care vor ajunge de data aceasta în Bulza și la Făget.

Joi, 28 octombrie, între 19:30 – 20:30, la sediul Look Inside (str. Zugrav Nedelcu, nr.9, în clădirea cu bijuteria Dinamo, Piața Maria) se pot dona produsele, iar duminică, 31 octombrie va avea loc livrarea către familii.

„Așa cum v-am obișnuit deja, duminică, 31 octombrie, cu ocazia proiec-tului nostru «Familii fericite cu bonuri dăruite» vom ajunge în localitățile Bulza și Făget, unde locuiesc câteva familii care au mare nevoie de ajutor, alinare și susținere din partea celor care au puterea de a-și ridica semenii aflați în nevoie!”,

spun reprezentanții Look Inside pe Facebook.

Look Inside este o asociație din Timișoara care realizează diverse proiecte umanitare prin care ajută oamenii aflați în nevoie din Timiș sau Caraș-Severin, dar și animalele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.